Krokodyle nie zioną ogniem. To smok Villentretenmerth. Dopóki nie znajdę małej, zgrabnej, podobającej mi się ikonki.
Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno... Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!
Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.
Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno... Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!
Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.
Dziękuję, coś wybiorę muszę się tylko nauczyć wklejać "gify". Ten z namolnym, osmalonym rycerzykiem mi się podoba. Całkiem Villentretenmerth. Nie zabił upierdliwca tylko zaszwejsował go w zbroi.
Wybierasz gifa, klikasz na niego, pojawia się wyodrębniony a poniżej trzy kody do wyboru, zaznaczasz pierwszy od góry, kopiujesz[ctrl+c] i wklejasz w wybranym miejscu [czyli klikasz prawym przyciskiem myszy i spośród opcji, które się pojawią wybierasz "wklej"] - compredne?
Dziekuję Siostro. Z ostatnim to się mogę utożsamiać.