Wojtek pisze:Majorka pisze:To czysta rozkosz patrzeć na te koty, są takie piękne...
Zwłaszcza na żywo, a nie na monitorze
To zabrzmiało prawie jak zaproszenie...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wojtek pisze:Majorka pisze:To czysta rozkosz patrzeć na te koty, są takie piękne...
Majorka pisze:Wojtek pisze:Majorka pisze:To czysta rozkosz patrzeć na te koty, są takie piękne...
To zabrzmiało prawie jak zaproszenie...
Majorka pisze:Jutro?
Majorka pisze:ok. 15?
Ella pisze:Mojej prześlicznej ulubienicy, Herze,
w dniu imienin, najgorętsze całuski przesyłam![]()
Miłego dnia, słoneczka, dobrej zabawy z Wojtkiem i Dorinką![]()
![]()
Ella pisze:To imieniny ma razem z urodzinami???
Ella pisze:Raz jeszcze pozdrawiam, Wojtku
Wojtek pisze:Dziękujemy bardzo
Herunia dostała nadprogramowe życzenia, bo imieniny obchodzi 15 czerwca
Podczas tworzenia bazy imion do kalendarza 2004 zauważyłem, że są imieniny Hery 07 lutego, ale nikt nie umiał mi powiedzieć, kto jeszcze ma kotkę o takim imieniu.
michalinka pisze:Te dwie kotki są przepiękne. Bardzo fajnie czyta się ich stronę internetową
ale chyba dawno nie była aktualizowana?
Pozdrawiam obie piękności i Wojtka od siebie i moich dwóch kocurków
jasenka pisze:Wojtek pisze:Dziękujemy bardzo
Herunia dostała nadprogramowe życzenia, bo imieniny obchodzi 15 czerwca
Podczas tworzenia bazy imion do kalendarza 2004 zauważyłem, że są imieniny Hery 07 lutego, ale nikt nie umiał mi powiedzieć, kto jeszcze ma kotkę o takim imieniu.
Wojtku, a gdzie jest taka baza? Bo moje kotuchy dotąd tylko urodziny obchodziły (to znaczy Timon obchodził, bo Lusia w maju dopiero rok skończy, a Alfa będzie obchodziła szóste urodziny w sierpniu, ale u nas pierwszy raz).
Hera i Dorinka są cudowne! Album rodzinny mojej Alfy będzie pełen pięęęęknych kotów. Zakochałam się już w birmanach na maxa!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości