Moderator: Estraven
ab. pisze:Nie,ale mam nadzieję, że może w samochodzie będzie.
Miałam ją na ręce u koleżanki ona też ma poszukać.
ab. pisze:Kwiatki jeszcze nie przyszyte, bo sukienka jest u mamy.
A zdjęć nie mogę wstawiać, bo korzystam z kompa syna.
Mój jest w naprawie
Spilett pisze:A ja bym napisała jakieś opowiadanko, ale nie mam weny... Zapodajcie jakąś scenerię, temat - cokolwiekMam fazę na pisanie
kuba.kaczor13 pisze:Spilett pisze:A ja bym napisała jakieś opowiadanko, ale nie mam weny... Zapodajcie jakąś scenerię, temat - cokolwiekMam fazę na pisanie
"książka telefoniczna" -rozprawka na temat sensu przetwarzania informacji na formę drukowaną .
Archaizm a dziś .
Spilett pisze:kuba.kaczor13 pisze:Spilett pisze:A ja bym napisała jakieś opowiadanko, ale nie mam weny... Zapodajcie jakąś scenerię, temat - cokolwiekMam fazę na pisanie :D
"książka telefoniczna" -rozprawka na temat sensu przetwarzania informacji na formę drukowaną .
Archaizm a dziś .
Wiesz co... sam sobie napisz opowiadanie z książką telefoniczną
kuba.kaczor13 pisze:Spilett pisze:kuba.kaczor13 pisze:Spilett pisze:A ja bym napisała jakieś opowiadanko, ale nie mam weny... Zapodajcie jakąś scenerię, temat - cokolwiekMam fazę na pisanie :D
Archaizm a dziś .
Wiesz co... sam sobie napisz opowiadanie z książką telefoniczną
no co ? ,
kuba.kaczor13 pisze::roll:![]()
![]()
![]()
jak 13 latka zdegustowana życiem
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości