Moderator: Estraven
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Myszolandia pisze:Chciałam max z 5 cm ta mi pojechała prawie 20![]()
![]()
Od tamtej pory podcinam sobie sama
To nieźle Cię urządziła![]()
Mi mama podcina, czasem cieniuje. I po fryzjerach też zazwyczaj musi poprawiaćAle już jakiegoś większego bajeru na głowie mi nie zrobi niestety. Do wiosny mam czas na przemyślenia
Na pewno mi jeszcze podrosną i może zrezygnuje ze ścinania.Tak tęsknie za warkoczem
Dajcie mi pospać![]()
Wygibaski
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Myszolandia pisze:
Niech ja bym dorwała ten brzuniek
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:A udało mi sie uchwycić wczoraj jak Amy ziewała i się oblizywałaOna ma komiczne nieraz te minki swoje
MonikaMroz pisze:Myszolandia pisze:
Ten brzuniek jest kilka razy dziennie całowanyOna tak specjalnie się nadstawia jak wylezie z łóżka po spaniu
Myszolandia pisze:MonikaMroz pisze:A udało mi sie uchwycić wczoraj jak Amy ziewała i się oblizywałaOna ma komiczne nieraz te minki swoje
Cudna jest
MonikaMroz pisze:Myszolandia pisze:
Ten brzuniek jest kilka razy dziennie całowanyOna tak specjalnie się nadstawia jak wylezie z łóżka po spaniu
głodna się zrobiłam

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Miraclle pisze:Witam![]()
![]()
![]()
![]()
Ja miesiąc temu ścięłam włosy na asymetrycznego boba. Lewa strona jest dłuższa, prawa krótsza. Kiedyś byłam tak ścięta i po dwóch latach wróciłam do tej fryzury. Układa się szybko. Dłuższa strona jest do żuchwy, krótsza za ucho. Juz trochę podrosły. Moja fryzjerka ma rękę, zawsze po cięciu włosy rosną jak szalone. Grzywkę mam od lat i dobrze się w niej czuje.
Co do fryzjerów i salonów. Kiedyś byłam w Katowicach w salonie loreala, ciął i farbował mnie stylista. Zrobił cuda, kosztowłąo mnie to ponad 200 zł, a było to 7 lat temu za czasów kiedy mieszkałam w Londynie, więc mogłam sobie pozwolić na takie szaleństwa. Włosy układały się praktycznie same po umyciu. Dobre cięcie ma znaczenie, ale to nie kwestia salonu, a dobrego fryzjera.
Moja fryzjerka tnie dobrze, ale tez zdarza jej się coś źle zrobić. Kilkukrotnie ścieła mi za krótko grzywkęChodziłam ciekła przez ponad tydzień aż podrosła. Boba tnie bardzo dobrze, i nigdy nie mam problemu z ułożeniem. Nie kręcę na szczotce, nie prostuje, nie suszę suszarką. Schną same, przy układaniu jedynie trochę tapiruje bo nie lubię takich klapniętych (to kwestia gustu). Później trochę lakieru i cały dzień wytrzymuje. Z tego co pamiętam dwa lata temu nie miałam problemu z czapką, włosy po zdjęciu były ok, wystarczyło trochę palcami przeczesać.
Komplecik ślicznytez musze sobie coś na zimę sprawić, mrozy idą
![]()
Milusia![]()
![]()
![]()
![]()

MonikaMroz pisze:
Ojej
Brzuszek jest tylko do całowania.
mir.ka pisze:
a ja sobie kupiłam ciepły komin na miau, kolor i długość na zamówienie

Myszolandia pisze:MonikaMroz pisze:
Ojej
Brzuszek jest tylko do całowania.
nene,dla mnie jest wyjątek![]()
mir.ka pisze:
a ja sobie kupiłam ciepły komin na miau, kolor i długość na zamówienie
a dzie ?

Myszolandia pisze:nene,dla mnie jest wyjątek![]()
![]()
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 7 gości