Moderator: Estraven

MB&Ofelia pisze:To ja mam też święto? Jak tak to powieccie mojej Duziej, to moze mię dzisiaj da więkcej miąska. Gdyż jezdem dzisiaj głodna okropecznie, a ona ino się drze że już pięć razy amciałam i zaraz pęknę. Ale ja nie pęknę bo ja nie jezdem bałonikiem ino kotkiem.
Mała Ciorna Carmen
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:To ja mam też święto? Jak tak to powieccie mojej Duziej, to moze mię dzisiaj da więkcej miąska. Gdyż jezdem dzisiaj głodna okropecznie, a ona ino się drze że już pięć razy amciałam i zaraz pęknę. Ale ja nie pęknę bo ja nie jezdem bałonikiem ino kotkiem.
Mała Ciorna Carmen
Dórza, dawaj Carmenusi amciaku w rzondanyh ilościah, bo jak nie, to Ciem udrapam!
Inka

mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:To ja mam też święto? Jak tak to powieccie mojej Duziej, to moze mię dzisiaj da więkcej miąska. Gdyż jezdem dzisiaj głodna okropecznie, a ona ino się drze że już pięć razy amciałam i zaraz pęknę. Ale ja nie pęknę bo ja nie jezdem bałonikiem ino kotkiem.
Mała Ciorna Carmen
Dórza, dawaj Carmenusi amciaku w rzondanyh ilościah, bo jak nie, to Ciem udrapam!
Inka
a Inusia dzisiaj tyle dostała?
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:To ja mam też święto? Jak tak to powieccie mojej Duziej, to moze mię dzisiaj da więkcej miąska. Gdyż jezdem dzisiaj głodna okropecznie, a ona ino się drze że już pięć razy amciałam i zaraz pęknę. Ale ja nie pęknę bo ja nie jezdem bałonikiem ino kotkiem.
Mała Ciorna Carmen
Inka
a Inusia dzisiaj tyle dostała?
Tak![]()

MaryLux pisze:Raz na rok się zdarzyło...

mir.ka pisze:MaryLux pisze:Raz na rok się zdarzyło...
to tylko z okazji świeta?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 14 gości