barbarados pisze:A kto wie co tej czarnej zarazie do łba przyjdzie .Dziś Cześka molestował i nawet jak w lapę dostał to mu to do myślenia nie dało . Ten kot ma tunel powietrzny między uszami
Za Lumpka i towarzystwo![]()
![]()
![]()
![]()
może za mało dostał

Moderator: Estraven
barbarados pisze:A kto wie co tej czarnej zarazie do łba przyjdzie .Dziś Cześka molestował i nawet jak w lapę dostał to mu to do myślenia nie dało . Ten kot ma tunel powietrzny między uszami
Za Lumpka i towarzystwo![]()
![]()
![]()
![]()

dorcia44 pisze:Witam z rana![]()
Lumpek w nocy zrobił mi niezłą niespodziankę ,biegał po mnie w te i we wte ,tak dziwnie że chciał nie chciał oczy otworzyłam .
Zobaczyłam szczęśliwego kota który komunikował całemu światu uwolniłem się z tych więzów ,łańcuchów ,jestem wolny ,mamooooooooo zobacz![]()
Przytuliłam cwaniaka ,wymiziałam sprawdzając czy wszystko ok .i ubrałam ,kot znów jak sparaliżowany![]()
Złościłam się na rozrabiające maluchy ,ale jak tu się złościć ? jak przypomnę sobie jaka walka była o każdą godzinę ,o każdy dzień ,jak marzyłam żeby zaczął się bawić ,a teraz 2 w nocy koty szaleją a ja się złoszczę![]()
![]()
Moje słonka najcudowniejsze na świecie

dorcia44 pisze:Lumpek musi nosić ubranko jeszcze z 5-6 dni ,jeżeli będzie ok. zdejmujemy szwy i odzież
Teraz się bawi ,zasuwa po całym mieszkaniu ,zastanawiam się czy nie było za dużej dawki leku , takiego spida dostał

dorcia44 pisze:Lumpek musi nosić ubranko jeszcze z 5-6 dni ,jeżeli będzie ok. zdejmujemy szwy i odzież
Teraz się bawi ,zasuwa po całym mieszkaniu ,zastanawiam się czy nie było za dużej dawki leku , takiego spida dostał

ulvhedinn pisze:Znaczy sie kot na odlocie?![]()
Melduję, ze u nas też wszystko super

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 324 gości