Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 16, 2013 22:31 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

Witaj Basiu. Kociaste zdały egzamin z 24 godzin w samotności celująco. A powitały na s razem prezentujęc
piękne noski noski .Cudo.
Jednak dołuje mnie proza życia.Fuku musi mieć obcięte pazurki. Mission Impossible. pozostaje chyba wizyta
u weta .
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Sob lis 16, 2013 22:34 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

kuba.kaczor13 pisze:Witaj Basiu. Kociaste zdały egzamin z 24 godzin w samotności celująco. A powitały na s razem prezentujęc
piękne noski noski .Cudo.
Jednak dołuje mnie proza życia.Fuku musi mieć obcięte pazurki. Mission Impossible. pozostaje chyba wizyta
u weta .

Ale przecież Fukunia to taki miziak, nie da się?

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Sob lis 16, 2013 22:41 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

Miziak , ale każda prób obcięcia pazurków to jak próba gadania do lwa pochylonego nad jagnięciem
o wyższości wegetarianizmu :roll:
jeszcze nie ręce miłe i potrzebne :mrgreen:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Sob lis 16, 2013 22:43 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

kuba.kaczor13 pisze:Miziak , ale każda prób obcięcia pazurków to jak próba gadania do lwa pochylonego nad jagnięciem

PFFFFFFFF oplułam monitor jak przeczytałam o lwie :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Spilett

Post » Sob lis 16, 2013 22:46 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

Spilett pisze:
kuba.kaczor13 pisze:Miziak , ale każda prób obcięcia pazurków to jak próba gadania do lwa pochylonego nad jagnięciem

PFFFFFFFF oplułam monitor jak przeczytałam o lwie :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bo Ty chyba wege jesteś ??? 8)
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Sob lis 16, 2013 22:48 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

JA? WEGE? Ja jestem 100% mięsożercą, nie ma nic lepszego niż kotlecik z kurczaczka albo schabowy :D

Spilett

Post » Sob lis 16, 2013 22:52 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

Om niom niom . mięsko ?? skad masz????? pzipełźło !!!!!!!! :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Sob lis 16, 2013 22:57 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

kuba.kaczor13 pisze:Om niom niom . mięsko ?? skad masz????? pzipełźło !!!!!!!! :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Źniam tio :D

Spilett

Post » Sob lis 16, 2013 23:16 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

Dobrej nocki życzymy paczaczom i pisywaczom naszego wątku .
Do juterka
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Sob lis 16, 2013 23:25 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

Wziąźć należy duży recznik i pastę odkłaczającą , co kot woli . Kota zamotać w ręcznik tak , aby można mu było po jednej łapce wyjmowac i pazurki przycinać . Masłem lub pasta smarować po trochu wąsy kota . Kot jest rozdarty , Oblizuje wąsy i nie bardzo ma czas pozbawic nas paluszków . :wink: Nie należy zwracać uwagi na plucie , syki i takie tam . :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob lis 16, 2013 23:41 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

Spilett pisze:JA? WEGE? Ja jestem 100% mięsożercą, nie ma nic lepszego niż kotlecik z kurczaczka albo schabowy :D

właśnie dzisiaj na obiadek miałam pyszne schabowe....sojowe :D
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lis 17, 2013 9:32 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

barbarados pisze:Wziąźć należy duży recznik i pastę odkłaczającą , co kot woli . Kota zamotać w ręcznik tak , aby można mu było po jednej łapce wyjmowac i pazurki przycinać . Masłem lub pasta smarować po trochu wąsy kota . Kot jest rozdarty , Oblizuje wąsy i nie bardzo ma czas pozbawic nas paluszków . :wink: Nie należy zwracać uwagi na plucie , syki i takie tam . :mrgreen:

U mnie to nie przeszło... Za silna bestia była. I w ręczniku dziura. 8O

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Nie lis 17, 2013 10:36 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

Sarah DeMonique pisze:
barbarados pisze:Wziąźć należy duży recznik i pastę odkłaczającą , co kot woli . Kota zamotać w ręcznik tak , aby można mu było po jednej łapce wyjmowac i pazurki przycinać . Masłem lub pasta smarować po trochu wąsy kota . Kot jest rozdarty , Oblizuje wąsy i nie bardzo ma czas pozbawic nas paluszków . :wink: Nie należy zwracać uwagi na plucie , syki i takie tam . :mrgreen:

U mnie to nie przeszło... Za silna bestia była. I w ręczniku dziura. 8O

a ciekawe czy u mnie by się sprawdziło z Elenką, bo ona jest bardzo sprytna i potrafi się wywinąć, a pazurki to ma świetne :)
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie lis 17, 2013 10:48 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

Próbowałem i z ręcznikiem ,ehhhhhhhhhhhh , szkoda gadać ,wijąca się głowa Meduzy jest chyba
łatwiejsza do poskromienia
Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie lis 17, 2013 11:00 Re: Kotki Trojga Imion - Perełka i Fuku zapraszają

to nie pozostaje nic innego tylko Basię zapraszać :)
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]