Moderator: Estraven
jolabuk5 pisze:O ile pamiętam z opisu Anny - Feluś ma ok. 3 lat.

włóczka pisze:Polcia chora od wczoraj - brzydkie gardło, wysoka gorączka, i na razie dość niefajnie to wygląda, poprosimy o kciuki..
testy w kierunku chorób wirusowych FIV/FELV ujemne oba, leki to immunactiv balance i milbemax.

za Polcię! I za felusia, żeby się dom znalazł!kasia1568 pisze:![]()
![]()
mocne kciuki
przelałam na konto jolabuk5(Jolu, masz je na koncie?) która ma teraz dużo wydatków przez te kotki.

to Ty decydujesz kto ich najbardziej potrzebuje. Wiem, ze to niewiele za jakiś czas znowu prześlę. Kurcze nie jest lekko a tych biedaków jest tak dużo, ze super byłoby wygrać w totka
to by rozwiązało na chwolkę kilka problemów zwierzaków. Trzymam kciuki za Felusia, zeby znalazł domek,Anna61 pisze:kasia1568 pisze:![]()
![]()
mocne kciuki
Kasiu, pieniążki od Ciebie w kwocie 30 złotychprzelałam na konto jolabuk5(Jolu, masz je na koncie?) która ma teraz dużo wydatków przez te kotki.
kasia1568 pisze:Aniu, pieniążki są dla kociakówto Ty decydujesz kto ich najbardziej potrzebuje. Wiem, ze to niewiele za jakiś czas znowu prześlę. Kurcze nie jest lekko a tych biedaków jest tak dużo, ze super byłoby wygrać w totka
to by rozwiązało na chwolkę kilka problemów zwierzaków. Trzymam kciuki za Felusia, zeby znalazł domek,
wiem że chciało by się pomóc więcej ale możliwości ograniczone.

Anna61 pisze:Feluś to ten chory kotek :
Dzisiaj dzwoniłam do lecznicy i kotek jest bardzo nieszczęśliwy bo cały czas siedzi w klatce i nie jest wypuszczany bo zapytałam o to.
Nie jest jeszcze zaszczepiony bo pojawił się grzybek za uchem.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 60 gości