A ja juz zamowienie zrobilam,w krakvecie a jakze-poprawili sie z dostawami do mnie,to zamawiam Respons fibre wzielam dwie paczuskzi po 400g ,by sprawdzic,czy bedzie sluzylo moim kotom
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Sądząc po zainteresowaniu jedzeniem porannym oraz aktywnością Burka, twarde guzy z brzucha zniknęły. Grubas swoim zwyczajem zjadł swoje śniadanko oraz wyczyścił wszystkie pozostałe miski z tego, czego Szczypiorki nie dojadły. Felut już całkiem normalny.
Natomiast Femka w ogóle nie doszła do misek, tylko od razu pobiegła na dwór. I to jest bardzo niepokojący objaw. Co się dzieje????
Moja Wetka zaleciła RC Respons fibre, bo kocurek ma problemy, ale powiedziała, żeby wypróbować jak podawać - czyli żeby na razie podawać 3 dni w tygodniu i obserwować co będzie i potem mam wykalkulować, jak często należy podawać, bo być może wystarczy 3 dni na 2 tygodnie, być może trzeba będzie częściej. Jest przeciwna mieszaniu karm, więc jak podaję to fibre to nic innego. Chociaż, w tym wypadku powiedziała, że jak będą nawracać problemy to można mieszać tak, by fibre stanowiła 20% jedzenia. U mnie karma świetnie zadziałała, mimo, że Morfeusz w niej nie zasmakował - je, bo nie ma nic innego...
Jeszcze nie przerobiłam, za małe Może dzisiaj uda mi się fotki trzasnąć pod wieczór, jak panowie od remontów już pójdą i będę mogła Bąble z więźnia wypuścić. Z Burkiem dzisiaj na wszelki wypadek pojadę na kontrolę.