KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 16, 2013 20:17 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Koty te są ogromne 8O , zwłaszcza ten kocur (i ma jakieś kołtuny na grzbiecie). Ale kocur ojca jest taki sam :mrgreen: Trzymajcie kciuki by zaczęły jeść, bo podobno niczego nie tknęły odkąd trafiły do schronu :(

[/quote]
:ok:

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Sob lis 16, 2013 21:34 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

No cóż klamka zapadła mamy nowy lokal na nową Kocią Chatkę :mrgreen: Umowa już podpisana - elektryczność już działa w kociarni, a w przyszłym tygodniu zaczynamy wielki remont :mrgreen: chcialybyśmy zrobić pewne rzeczy już tak porządnie bez żadnej prowizorki - zaczynamy od wymiany okien , drzwi wejściowych.
Tu kila zdjęć z naszego nowego lokalu - pomieszczenia są dwa jedno duże , jedno mniejsze. Jeszcze bedziemy mialy dodatkowe pomieszczenie umieszczone w tym samym lokalu, ale w piwnicach. Pomieszczenie też całkiem fajne, z oknem więc nie bedzie ciemno - tam zrobimy taką kwarantanne z prawdziwego zdarzenia :)

Obrazek

Obrazek

Jak widać na zdjęciach roboty przed nami masa 8O no ale nas to nie przeraża, bierzemy się do roboty i już.

Mamy prośbę jeśli macie na zbyciu jakieś kafle, kleje do kafli czy zaprawy do kafli, farby, meble kuchenne - zlewozmywaki z szafkami, bardzo prosimy o kontakt :D

Szukamy też kontenerków, koszyczków do spania dla kociaków , legowisk.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob lis 16, 2013 22:54 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

balbina38 pisze:
Koty te są ogromne 8O , zwłaszcza ten kocur (i ma jakieś kołtuny na grzbiecie). Ale kocur ojca jest taki sam :mrgreen: Trzymajcie kciuki by zaczęły jeść, bo podobno niczego nie tknęły odkąd trafiły do schronu :(

:ok:[/quote]
Czasami tuńczyk dobrze robi na apetyt , biedne, mam nadzieje ze sie pozbieraja

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Sob lis 16, 2013 23:21 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Witajcie po przerwie :)
U nas i kićków wszystko OK, nic się nie zmieniło :) dalej szaleją :)
Stare pytanie- czy w Chatce gotowe jest to podziękowanie ? :)
Przyjedziemy do Was niebawem z puszką :oops: bo w końcu mamy auto... i możemy podjechać, no ale trochę się w niej nazbierało i jeszcze coś dorzucimy na pewno :) tzn. póki co przelaliśmy tylko 50 zł, bo ruszyła nas historia małej Nuki w Schronisku :( straszne... no a na leczenie każdy grosz się przyda przecież :)
Po wypłacie damy coś więcej, znów przyjedzie Mikołaj :D :rudolf:
No i weźmiemy worek nakrętek bo nam się nazbierało :) nasze kićki je trochę "zmasakrowały" bo grały w "hokeja" po całym mieszkaniu, a szczególnie Renata kudłata, bo ten kot uwielbia wszystko zrzucać, szeleścić czymś i w ogóle potrafi zwrócić na siebie uwagę, zwłaszcza rano kiedy czas na saszetkę :D ale jak tu jej nie kochać jak przychodzi i "daje z byka" głównie jak jest na lodówce to miauka jak głupia i ociera się głową o nasze głowy, czasem aż nos boli jak przyłoży :ryk:
Inior zresztą też swoje psoci i potrafi wymusić, ostatnio gotowaliśmy brokuły na parze to jak spojrzała tymi swoimi oczami kota ze Shreka to musiała dostać troszkę :D
Wysyłamy filmik Iniora :D tzw. "kot z rożna" :D piosenka w tle to dla niej ją przerabiamy i śpiewamy "miód kocina" :ryk: tak tak, te koty nami rządzą :) a nam się tylko wydaje, że my rządzimy nimi :P
Ale Ineczkę jak zawołamy to przychodzi lepiej niż Toffi czasami :ryk: (Toffi to mój -Edyty pies :ryk: )
http://www.youtube.com/watch?v=_QkG81CK ... e=youtu.be
(sorki za pralkę w tle :P )

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

Post » Nie lis 17, 2013 0:09 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Śliczna ta Inusia i jaka szczęśliwa :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie lis 17, 2013 0:53 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

terenia1 pisze:
Mamy prośbę jeśli macie na zbyciu jakieś kafle, kleje do kafli czy zaprawy do kafli, farby, meble kuchenne - zlewozmywaki z szafkami, bardzo prosimy o kontakt :D

Szukamy też kontenerków, koszyczków do spania dla kociaków , legowisk.

Mam jeden koszyczek wiklinowy z kórego moje nie korzystają - to odstąpię.

Mogę spróbować porozmawiać o takich regałach głębokich jak są na adaopcjach w schronie - przydały by się ? Rozmawiać?
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Nie lis 17, 2013 19:50 Re: nie pisać nowy watek

Grafik dyżurów 18.11.-24.11.
18.11. pon. rano Ania wiecz. Teresa
19.11. wtorek rano Mirka wiecz. Teresa
20.11. środa rano Ania wiecz. Mara
21.11. czwartek rano brak wiecz. Teresa
22.11. piątek rano Ania wiecz. Kasia
23.11. sobota rano brak wiecz. brak
24.11. niedziela rano brak wiecz. Agata
Ostatnio edytowano Nie lis 17, 2013 22:08 przez terenia1, łącznie edytowano 1 raz

terenia1

Post » Nie lis 17, 2013 19:52 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Dorota Wojciechowska pisze:Szukamy też kontenerków, koszyczków do spania dla kociaków , legowisk.

Mam jeden koszyczek wiklinowy z kórego moje nie korzystają - to odstąpię.

Mogę spróbować porozmawiać o takich regałach głębokich jak są na adaopcjach w schronie - przydały by się ? Rozmawiać?[/quote]
Dzięki Dorotko, pogadaj o regałach, ale które masz na myśli w schronie?
Ja dziż zdobyłam jedną budkę materiałowoą na nowe lokum. na razie gromadzę w domu,

terenia1

Post » Nie lis 17, 2013 19:54 Re: nie pisać nowy watek

terenia1 pisze:Grafik dyżurów 18.11.-24.11.
18.11. pon. rano Ania wiecz. Teresa
19.11. wtorek rano Teresa wiecz. Teresa
20.11. środa rano Ania wiecz. Mara
21.11. czwartek rano brak wiecz. Teresa
22.11. piątek rano Ania wiecz. Kasia
23.11. sobota rano brak wiecz. brak
24.11. niedziela rano brak wiecz. Agata

czyli dla mnie czwartek rano?
bo pisałam wtorek lub czwartek
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lis 17, 2013 19:58 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Takie jak na adopcjach - regaly.
Mogły by też być do piwnicy, zrobić rozstaw pólek tak żeby na klatkę było.
Rozeznam temat czy będzie to możliwe
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Nie lis 17, 2013 22:08 Re: nie pisać nowy watek

mir.ka pisze:

Siebie wpisałam przez pomyłkę rano we wtorek miałam wpisać Ciebie no raczej 4 dyżurów nie zrobię.

terenia1

Post » Nie lis 17, 2013 22:11 Re: nie pisać nowy watek

terenia1 pisze:
mir.ka pisze:

Siebie wpisałam przez pomyłkę rano we wtorek miałam wpisać Ciebie no raczej 4 dyżurów nie zrobię.

to wpisz mnie na wtorek :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lis 17, 2013 23:01 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

O co chodzi z gotowym podziękowaniem? Ja robię dyplomy i sa do odebrania w schronisku w biurze

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon lis 18, 2013 0:00 Forum

Edytka juz dawno temu prosila o podziekowania. Rozmawialam z nią bo spotkalysmy sie dzisiaj w Lupusie, zeby podala jeszcze raz info dla kogo i za co i ze ja to odbiore w sobote i jej dostarcze
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lis 18, 2013 8:55 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Mam w domu jakieś złośliwe problemy z netem :evil: (a widzę, że Marta też nie napisała) - otóż: w przedsionku zdrowej jest cała masa rzeczy do wywalenia. Nie można było wywalić wczoraj, bo śmietnik był zamknięty :|

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

[poprzednia][następna]