Moderator: Estraven

MB&Ofelia pisze:Pełełka! Gdzie jezdeś? Tu ino gadają o kotkach zez nitki. Niby piąkny ten nitkowny kotek, ale ty Pełełku jezdeś piąkniejsza. A twoja Duzia cię nie puszcza do kompa.
Mała Ciorna Carmen
Spilett pisze:Żadne z tego dzieło...
Jak powiem, że wyszedł beznadziejnie, to i tak zaraz mnie zakrzyczycie że śliczny
Mnie tam się nie podoba... Chciałam inaczejW ogóle nie może mierzyć się z filcakami które robi Ania. MaryLux, jeśli Ci się też nie podoba to nie musisz go brać
Spilett pisze:Ale on mi sie nie podoba wcale i wątpię czy Tobie teżNie taki miał wyjść.
Spilett pisze:MB&Ofelia pisze:Pełełka! Gdzie jezdeś? Tu ino gadają o kotkach zez nitki. Niby piąkny ten nitkowny kotek, ale ty Pełełku jezdeś piąkniejsza. A twoja Duzia cię nie puszcza do kompa.
Mała Ciorna Carmen
Ceść Kalmen! Ja sobie blykam z Zuziom i dlatego Duzia okupuje kompa! Jestem jusz gżeczna i robiem siusiu i kupke do nowego żwilku a Duzia siem ciesyA wnocy spałam jej na plecach i jej było niewygodnie strasetnie, ale siem nie rusyła bo mi było wygodnie
MaryLux pisze:Spilett pisze:Ale on mi sie nie podoba wcale i wątpię czy Tobie teżNie taki miał wyjść.
To dlaczego nie chcesz go wydać, jak uważasz, że brzydki?
Spilett pisze:MaryLux pisze:Spilett pisze:Ale on mi sie nie podoba wcale i wątpię czy Tobie teżNie taki miał wyjść.
No bo po co ma Ci szpecić pokój

Spilett pisze:MaryLux pisze:Spilett pisze:Ale on mi sie nie podoba wcale i wątpię czy Tobie teżNie taki miał wyjść.

MB&Ofelia pisze:Spilett pisze:MB&Ofelia pisze:Pełełka! Gdzie jezdeś? Tu ino gadają o kotkach zez nitki. Niby piąkny ten nitkowny kotek, ale ty Pełełku jezdeś piąkniejsza. A twoja Duzia cię nie puszcza do kompa.
Mała Ciorna Carmen
Ceść Calmen! Ja sobie blykam z Zuziom i dlatego Duzia okupuje kompa! Jestem jusz gżeczna i robiem siusiu i kupke do nowego żwilku a Duzia siem ciesyA wnocy spałam jej na plecach i jej było niewygodnie strasetnie, ale siem nie rusyła bo mi było wygodnie
Pełełka. My mamy zawsze tego samego żwirka bo Ofelku lubia ino ten i w inny nie chce siusiać i już.
A na Duziej się wygodmnie pusia. Ja mojej spałam na nogach. Ale się wew nocy kręciła i zjechałam z jej nóg na kołderkę. Ale się przytuliłam do nogi Duziej i też było dobzie.
Mała Ciorna Carmen
MaryLux pisze:Spilett pisze:MaryLux pisze:Spilett pisze:Ale on mi sie nie podoba wcale i wątpię czy Tobie teżNie taki miał wyjść.
To go powieszę na drzwiach i będzie straszyć niepożądanych gości![]()
![]()
Ewa L. pisze:Spilett pisze:MaryLux pisze:Spilett pisze:Ale on mi sie nie podoba wcale i wątpię czy Tobie teżNie taki miał wyjść.
Ty to się Madzia lepiej przyznaj że ci się spodobał i nie chcesz go dać dlatego tak zniechęcasz
Spilett pisze:To co, weźmiesz go?
Spilett pisze:Mimo że on taki niewyjściowy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 11 gości