Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:(...)
W życiu nie zawsze należy się kierować rozsądkiem. Gdybym się nim kierowała, to by 99.99 % "moich" zwierzaków zostało tam gdzie było...
Nie bądz rozsądna! nie bądz........
To nowoczesne wnetrze to jest dobre do zrobienia zdjęc i zamieszczenia w jakimś katologu. Dom to jest miejsce gdzie się spędza życie. W Twoim przypadku resztę zycia.......Spędz ją tam gdzie chcesz......a nie tam gdzie przez najbliższe 2 lata będzie lepiej Młodemu. Kurde.....NO!
Blekitny.Irys pisze:Neigh pisze:(...)
W życiu nie zawsze należy się kierować rozsądkiem. Gdybym się nim kierowała, to by 99.99 % "moich" zwierzaków zostało tam gdzie było...
Nie bądz rozsądna! nie bądz........
To nowoczesne wnetrze to jest dobre do zrobienia zdjęc i zamieszczenia w jakimś katologu. Dom to jest miejsce gdzie się spędza życie. W Twoim przypadku resztę zycia.......Spędz ją tam gdzie chcesz......a nie tam gdzie przez najbliższe 2 lata będzie lepiej Młodemu. Kurde.....NO!
Podpisuję się pod tym.
Zawsze biegłam za marzeniem.
Olat pisze:Mnie się ten wymarzony bardzo podoba i pasuje mi na kotkinsowo
Wiesz... na upartego zamienić choć jeden samochód na jakieś 4x4 i w razie W jest opcja awaryjna.
Takich ogromnych opadów raptem bywa parę dni w roku...
Mnie osobiście się podoba równiez ten z różową kuchnią, ale ja lubię nowoczesne wnętrza, z małą ilością mebli.
Jeśli Ci to nie pasuje- to nawet się nie przymierzaj, bo po prostu nie będziesz się dobrze czuła.
Szeregówka wewnątrz jest bardzo fajna (super jest ta łazienka z wanną, bardzo bym taka chciała mieć), ale nie zdecydowałabym się nigdy na szeregówke. IMO ta formuła ma wszystkie wady mieszkania w bloku i żadnych zalet, które ma mieszkanie w domku.
No, ale to pewnie subiektywne...
shira3 pisze:Flox...idealistko
Jakoś sobie nie mogę wyobrazić nastolatka w tych realiach, toż to czas nie tylko szkoły ale i zajęć po, spotkań towarzyskich, imprez..... Kierowca na etacie nie byłby od rzeczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Majestic-12 [Bot] i 256 gości