Ewa L. pisze:W naszym przypadku to się sprawdza. Kiedy jest zimno na dworze Zuzia tylko wyściubi pysia i szybko wraca np. na kołderkę![]()
![]()
bo tam najlepiej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:W naszym przypadku to się sprawdza. Kiedy jest zimno na dworze Zuzia tylko wyściubi pysia i szybko wraca np. na kołderkę![]()
![]()
mir.ka pisze:fajne pudełeczko kupiłaś Ewciu:)
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:W naszym przypadku to się sprawdza. Kiedy jest zimno na dworze Zuzia tylko wyściubi pysia i szybko wraca np. na kołderkę![]()
![]()
bo tam najlepiej
mir.ka pisze:u mnie zwierzyna już zaczęła wylegiwać się na parapetach są ciepłe, nagrzane od grzejników
a w nocy przychodzą do łóżka - psy i koty
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:u mnie zwierzyna już zaczęła wylegiwać się na parapetach są ciepłe, nagrzane od grzejników
Zuzia znajduje różne miejscówki na noc ale Pola zawsze śpi w łóżku ze mną przyklejona do moich nóg.
Sihaja pisze:U nas też liczą cały rok, ale potem obliczają nadpłaty lub - częściej niedopłaty i trzeba to potem opłacić. Bo oni jakoś z liczników patrzą. A Ty chyba nie masz liczników, z tego wynika...
No dobra, już mnie nie maTo forum jest takie, że niby coś robię, a ciągle tu zerkam
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:u mnie zwierzyna już zaczęła wylegiwać się na parapetach są ciepłe, nagrzane od grzejników
Zuzia znajduje różne miejscówki na noc ale Pola zawsze śpi w łóżku ze mną przyklejona do moich nóg.
Elenka zaczęła tak sypiać, w zagłębieniu kolan, lub na moim biodrze
Spilett pisze:A Pereł spała mi dziś na plecach... Przez prawie całą noc
mir.ka pisze:Spilett pisze:A Pereł spała mi dziś na plecach... Przez prawie całą noc
a ty na brzuchu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, puszatek, Silverblue i 38 gości