Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:Ale fakt, że dla MK to porażka....
floxanna pisze:shira3 pisze:Ale fakt, że dla MK to porażka....
Toć on za chwilę i tak z domu rodzinnego wyfrunie. A z wielkiego świata miło mu będzie tam wracać (może nie po pierwszym roku czy dwóch dorosłości, ale już za 3 czy 5…).
alab108 pisze:floxanna pisze:shira3 pisze:Ale fakt, że dla MK to porażka....
Toć on za chwilę i tak z domu rodzinnego wyfrunie. A z wielkiego świata miło mu będzie tam wracać (może nie po pierwszym roku czy dwóch dorosłości, ale już za 3 czy 5…).
To nie takie pewne, mój syn stwierdził, że z domem nic go nie łączy, żadne wspomnienia, nic....
floxanna pisze:alab108 pisze:floxanna pisze:shira3 pisze:Ale fakt, że dla MK to porażka....
To nie takie pewne, mój syn stwierdził, że z domem nic go nie łączy, żadne wspomnienia, nic....
No to tym bardziej — jakie ma znaczenie, czy to będzie ten dom, czy inny? To Kotkins z Małżem, Melem i persią ferajną będą tam przede wszystkim rezydować i przede wszystkim im ma się tam podobać.
Nie wiem, jakie są przyczyny postawy Twojego syna, ale wydaje mi się, że Ci przykro, więc współczuję.
Aniada pisze:Dom "Marzenie" jest cudowny.
Jestem pedantką i osobą dość "brzydliwą", ale w tym zamieszkałabym bez żadnych zmian. Serio. Kotkins, kiedy ?!?! zaczniesz spełniać marzenia? Ten dom naprawdę jest prze-ciepły, prze-miły, prze-przytulny!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Majestic-12 [Bot] i 258 gości