Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Czarna puma pisze:Watek chyba zostal zalozony po to,zeby podniesc emocje...i umrzec smiercia naturalna...
VeganGirl85 pisze:Czarna puma pisze:Watek chyba zostal zalozony po to,zeby podniesc emocje...i umrzec smiercia naturalna...
Większość osób wypowiadających się w nim to doświadczeni wolontariusze, dlatego jestem ciekawa co z tego wyszło. Chyba, że pomoc miała zostać udzielona przez osoby spoza forum...
edit: nadal jestem ciekawa, podobno jednak sytuacja nie była AŻ TAK tragiczna jak tu przedstawiono, i z niewiedzy zrobiono na forum złośliwe szkodzenie zwierzakomja widziałam, że p. Kinga nie zdawała sobie sprawy z problemu, może nie wiedziała jak go rozwiązać mimo braku dużej kwoty do wyłożenia jednorazowo, ale nie prowadziła rozmnażalni etc.
majku33krakow pisze:VeganGirl85 pisze:Czarna puma pisze:Watek chyba zostal zalozony po to,zeby podniesc emocje...i umrzec smiercia naturalna...
Większość osób wypowiadających się w nim to doświadczeni wolontariusze, dlatego jestem ciekawa co z tego wyszło. Chyba, że pomoc miała zostać udzielona przez osoby spoza forum...
edit: nadal jestem ciekawa, podobno jednak sytuacja nie była AŻ TAK tragiczna jak tu przedstawiono, i z niewiedzy zrobiono na forum złośliwe szkodzenie zwierzakomja widziałam, że p. Kinga nie zdawała sobie sprawy z problemu, może nie wiedziała jak go rozwiązać mimo braku dużej kwoty do wyłożenia jednorazowo, ale nie prowadziła rozmnażalni etc.
dziewczyna nie chciała sterylizować koty,chciała mieć małe,nie chciała jechać je wysterylizować nawet be ponoszenia kosztów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości