Adoptowałam sukę: Debi. ZAMYKAMY :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 14, 2013 15:26 Re: Adoptowałam sukę: Debi. Mam też Szczypiorki. Foty Bąbli

Felut ma chyba anginę, gardło zawalone. :evil: Zaziębił się, bo wieczory chłodne, a on ma masę spraw wtedy do załatwienia na działce. No, to mu się skończy. Poproszę o kciuki i ciepłe myśli, żeby nie rozwinęło się żadne poważniejsze choróbsko. W sensie FIP. Żadnych symptomów nie ma, ale tak jest zawsze.

Bąble zaszczepione. Wetka zauważyła, że chyba mają apetyt :lol: Ale dalszych komentarzy na temat balonów w miejscu brzuszków nie było, bo posłużyłam się szantażem :mrgreen:

Debcia zaszczepiona.

Płacąc za wetkę wzięłam drugą pipającą mysz. :twisted: Dam też Szczypiorkom, niech mają radochę. Wieczorem schowam obie myszki.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw lis 14, 2013 15:31 Re: Adoptowałam sukę: Debi. Mam też Szczypiorki. Foty Bąbli

Jeszcze mam refleksję.

Albo społeczeństwo straszliwie schamiało, albo ja się zestarzałam i zrzędzę.
W poczekalni było trochę ludzi ze zwierzakami, bo akurat trwał zabieg i trzeba było dość długo poczekać. Jak to w lecznicy. Tam są ustawione trzy krzesła. Na dwóch siedziały kobiety, na trzecim młody gnój, któremu kompletnie nie przeszkadzało, że obok stoją dwie kobiety, w tym jedna spokojnie w wieku jego matki. Czepiam się? Może. Mnie byłoby strasznie głupio siedzieć, gdyby weszła jakaś starsza pani.
Obrazek

Femka

Post » Czw lis 14, 2013 16:36 Re: Adoptowałam sukę: Debi. Mam też Szczypiorki. Foty Bąbli

Młodemu pokoleniu nie jest glupio,natepnemu tez nie bedzie-dzis widzialam mamunie,ktora posadzila na dwoch krzeslach podrosniete latorosle,a sama stala :roll: -latorosle wygladaly na osmioletnie-w tym wieku to juz wiedzialam,ze starsze osoby moga miec chore nozki i powinny siedziec,a mlode nozki moga stac-czasem mysle,ze rodzicom po prostu nie chce sie nauczyc dzieci podstawowych zasad funkcjonowania w spoleczenstwie. :evil:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Czw lis 14, 2013 17:08 Re: Adoptowałam sukę: Debi. Mam też Szczypiorki. Foty Bąbli

Kciuki za Feluta są. :ok:

Czym zaszantażowałaś wetkę?! :lol:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Czw lis 14, 2013 18:36 Re: Adoptowałam sukę: Debi. Mam też Szczypiorki. Foty Bąbli

Powiedziałam, że po jednym słowie komentarza na temat dobrostanu koteczków, zostawiam je w lecznicy i uciekam :mrgreen:
One nie są zapasione, naprawdę. Są tylko pulchniutkie. Ale płaczą za jedzeniem i na razie mają mało miejsca. bo są w małej łazience. Jak się ogarnie remont (w sensie panowie już będą tylko w remontowanym pokoju) i kiedy Felut wyzdrowieje (maluchy są dzisiaj szczepione, mogą łatwo łapać chorobę), będą biegać po domu. Na pewno się zmniejszą w sobie :lol:

EDIT: weci w ogóle mają jakąś obsesję na punkcie nadwagi. Wetka, do której teraz jeżdżę rzadko ciągle mnie opitalała, że koty za grube.
Obrazek

Femka

Post » Czw lis 14, 2013 18:44 Re: Adoptowałam sukę: Debi. Mam też Szczypiorki. Foty Bąbli

Mnie też się czepiają.
znaczy, moich kotów.
znaczy, ich wagi
8O

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw lis 14, 2013 18:49 Re: Adoptowałam sukę: Debi. Mam też Szczypiorki. Foty Bąbli

ciekawe, dlaczego? 8O :ryk:
Obrazek

Femka

Post » Czw lis 14, 2013 18:59 Re: Adoptowałam sukę: Debi. Mam też Szczypiorki. Foty Bąbli

No właśnie :evil:

Felut, zdrowiej szybko :ok:

jaaana

Post » Czw lis 14, 2013 19:15 Re: Adoptowałam sukę: Debi. Mam też Szczypiorki. Foty Bąbli

Za Felutkowe zdrowie :ok:
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Czw lis 14, 2013 19:22 Re: Adoptowałam sukę: Debi. Mam też Szczypiorki. Foty Bąbli

Dzięki, kciuki zadziałały. Felut będzie żyć. Pewnie podziałały lekarstwa, które dostał w zastrzyku. Już wyraził zainteresowanie jedzeniem, zaczął łazić po domu. I gdzie skierował pierwsze kroki? No gdzie? Kto zgadnie otrzyma atrakcyjną nagrodę :lol:
Także wraz z odpowiedziami proszę o PW z adresem wysyłki :twisted:

Za to, żeby w przyrodzie równowaga została zachowana, Burek obficie zrzygał się kłakami. Niech mnie ktoś dobije.
Obrazek

Femka

Post » Czw lis 14, 2013 20:06 Re: Adoptowałam sukę: Debi. Mam też Szczypiorki. Foty Bąbli

Za mojego rudzielca szczuplutkiego też proszę jutro trzymać.

jaaana

Post » Czw lis 14, 2013 20:12 Re: Adoptowałam sukę: Debi. Mam też Szczypiorki. Foty Bąbli

Trzymam ja, Debi, Szczypiorki i siły tymczasowe. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Buziaczki dla przystojniaka.
Obrazek

Femka

Post » Czw lis 14, 2013 20:15 Re: Adoptowałam sukę: Debi. Mam też Szczypiorki. Foty Bąbli

ja dzisiaj zważyłam Himalayę :strach:
nie powiem ile :oops:

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Czw lis 14, 2013 20:16 Re: Adoptowałam sukę: Debi. Mam też Szczypiorki. Foty Bąbli

evanka pisze:ja dzisiaj zważyłam Himalayę :strach:

powiedz :lol:

jaaana, co będziesz jutro robić Ryżemu? Poleciałam sprawdzić na forum, ale nie wyśledziłam informacji.
Obrazek

Femka

Post » Czw lis 14, 2013 20:21 Re: Adoptowałam sukę: Debi. Mam też Szczypiorki. Foty Bąbli

Femka pisze:
evanka pisze:ja dzisiaj zważyłam Himalayę :strach:

powiedz :lol:

jaaana, co będziesz jutro robić Ryżemu? Poleciałam sprawdzić na forum, ale nie wyśledziłam informacji.

A bo my sieroty bezdomne, bezwątkowe :wink:
Wiozę do weta, mając nadzieję, że dowiozę, że z przerażenia nie padnie.
Na miejscu dostanie głupiego jasia i będzie miał coś z opuszki wyjmowane, bo się wbiło i paprze.
Oby tylko jego serce to wytrzymało.

jaaana

[poprzednia][następna]