TARA znów w konkursie KRAKVETU! GŁOSUJEMY!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Post » Pt lis 08, 2013 20:39 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Axa76 pisze:A propos pukania nie za mocno... dziś widziałam w Castoramie fenomenalnie wielki młotek i się zastanawiałam, do czego służy, może właśnie do tego, żeby się lub kogoś w głowę puknąć ;)

Są tacy, których chętnie bym takim młoteczkiem puknęła :twisted:

Mamy kolejne wpłaty! Na trzeciej stronie uaktualniam. Erin, Barbasia, kussad - ogromne dzięki! :D

Dzięki Wam wszystkim pędzimy cwałem jak wariaci! Obrazek
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Sob lis 09, 2013 10:48 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Zosik pisze:
Dzięki Wam wszystkim pędzimy cwałem jak wariaci! Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lis 09, 2013 10:49 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Zosik pisze:
Są tacy, których chętnie bym takim młoteczkiem puknęła :twisted:

Nie tylko Ty, nie tylko Ty - mam podobnie 8)

Erin

Post » Sob lis 09, 2013 16:05 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Czy podczas kolejnych aktualizacji w zbiorczym poście mogłabyś podawać ogólną zebrana kwotę i ile to jest kostek siana a na ile jeszcze brakuje :)
Czy nie macie przypadkowo mniejszego węższego banerka :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob lis 09, 2013 17:10 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

kussad pisze:Czy podczas kolejnych aktualizacji w zbiorczym poście mogłabyś podawać ogólną zebrana kwotę i ile to jest kostek siana a na ile jeszcze brakuje :)

Już to uczyniłam na życzenie miłej koleżanki :) Rozliczenie z podliczeniem zebranej aktualnie kwoty: viewtopic.php?f=21&t=155387&p=10130385#p10130385

Kostek już nie liczymy, bo okazało się, że Tara dostała lepszą cenę, dlatego dorzucimy się do ich zakupów. :D

W sprawie banerka trzeba by rozmawiać z floxanna, bo ja się na tym zupełnie nie znam...

Kochani - wiem, że jeszcze wpłacacie, dlatego czekam aż wpłynie wszystko, o czym wiem, że jeszcze idzie ;)
Jeżeli ktoś jeszcze chciałby dorzucić grosik - to ostatnia szansa, bo jeszcze w tym miesiącu chcemy przekazać pieniądze na siano Tarze.

Trzeba sprawnie przekazać pieniądze i kombinować dalej, żeby wyposażyć Tarę w klatkę łapkę, leki na świerzbowca i karmę dla kotów.
Lada chwila zrobię na ten cel bazarek ze wszystkiego, co zostało z poprzednich i dorzucę jeszcze jakieś fanty. Kto ma i chce przekazać jakieś fanty na bazarek - proszę krzyczeć, albo robić swój - każda pomoc się przyda.

Pięknie idzie nam pomoc dla schroniskowych koni, więc myślę, że fundacyjnym kotom też uda się ułatwić życie. :)
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Sob lis 09, 2013 18:09 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

kussad pisze:Czy podczas kolejnych aktualizacji w zbiorczym poście mogłabyś podawać ogólną zebrana kwotę i ile to jest kostek siana a na ile jeszcze brakuje :)

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=155387][img]http://imageshack.com/a/img546/3104/wbq7.png[/img][/url]

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pon lis 11, 2013 10:41 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Podrzuce watek, moze ktos sie jeszcze dolozy :ok:

Erin

Post » Wto lis 12, 2013 20:43 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Kolejne wpłaty uaktualniam na trzeciej stronie :)
Wiem, że jeszcze cuś ma dojść, więc czekamy z radością na kolejne siano na sianko :mrgreen:
W weekend jeszcze mam dostać obiecane kilka zł od części mojego drzewa genealogicznego :mrgreen:

Słuchajcie i co z tą klatką?
Czy dziewczyny powiedziały jak im się sprawuje któraś z tych: http://farmen.pl/ ?
Bo się troszkę pogubiłam...

Jeżeli warto kupić którąś z tych z linka, to odzywajcie się. Jeżeli nie, to trzeba by wypatrzeć coś na allegro...
Ale namierzyć coś trzeba i to już! Bo tam się będą kolejne kocięta rodzić, jak szybko nie ogarniemy tematu.

No i jeżeli ktokolwiek ma jakąś nadwyżkę jakiegokolwiek preparatu na świerzba usznego - to bardzo proszę dać znać.
Tego też im potrzeba w dużych ilościach...

I nie zapominajmy o karmie!
Wspomniana część mego drzewa genealogicznego podarowała i przywiezie w weekend dwa kartony saszetek felixa, więc już mamy coś na start!
Kto może coś dorzucić? Suchego, czy mokrego - wszystko jedno, byle koty miały jedzonko, a Tara nie musiała się martwić o koszty wyżywienia takiej ilości kotów (przynajmniej przez jakiś czas) :)
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Śro lis 13, 2013 13:14 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Nikt??
Nic??
Naprawdę??!!
Obrazek
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Śro lis 13, 2013 13:20 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

:!: :!: :!:

Erin

Post » Śro lis 13, 2013 17:29 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Podrzucę jeszcze.
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro lis 13, 2013 17:59 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Ja tez :ok:

Erin

Post » Czw lis 14, 2013 12:08 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Zosik pisze:Kolejne wpłaty uaktualniam na trzeciej stronie :)
Wiem, że jeszcze cuś ma dojść, więc czekamy z radością na kolejne siano na sianko :mrgreen:
W weekend jeszcze mam dostać obiecane kilka zł od części mojego drzewa genealogicznego :mrgreen:

Słuchajcie i co z tą klatką?
Czy dziewczyny powiedziały jak im się sprawuje któraś z tych: http://farmen.pl/ ?
Bo się troszkę pogubiłam...

Jeżeli warto kupić którąś z tych z linka, to odzywajcie się. Jeżeli nie, to trzeba by wypatrzeć coś na allegro...
Ale namierzyć coś trzeba i to już! Bo tam się będą kolejne kocięta rodzić, jak szybko nie ogarniemy tematu.

No i jeżeli ktokolwiek ma jakąś nadwyżkę jakiegokolwiek preparatu na świerzba usznego - to bardzo proszę dać znać.
Tego też im potrzeba w dużych ilościach...

I nie zapominajmy o karmie!
Wspomniana część mego drzewa genealogicznego podarowała i przywiezie w weekend dwa kartony saszetek felixa, więc już mamy coś na start!
Kto może coś dorzucić? Suchego, czy mokrego - wszystko jedno, byle koty miały jedzonko, a Tara nie musiała się martwić o koszty wyżywienia takiej ilości kotów (przynajmniej przez jakiś czas) :)

Nikt, nic, zupełnie? :(
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Czw lis 14, 2013 15:31 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Zosiku - ślijmy na razie to, co mamy; Tara niech wie, że dostanie od nas kasę na półtora dnia karmienia koni (no, dzień i troszkę), a my będziemy szukać łapki i rzeczy dla kotów. nie zostawiajmy ich z obietnicami i koniecznością czekania :ok:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Czw lis 14, 2013 20:18 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Co do klatki to może trzeba założyć na Kotach osobny watek z zapytaniem o opinię osób łapiących.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

[poprzednia][następna]