Moderator: Moderatorzy
alessandra pisze:Thorkatt, a ptaszor będzie klonowany? -także bym się pisała![]()
Jesli chodzi o termin , dla mnie nie ma problemu, spokojnie, tylko prosiłabym, aby zapisać mnie na renifera, wielbłąda i ptaszorka
kasiek252 pisze:a czy ja mogłabym się zapisac na 2 renifery,wielbłąda dwugarbnego (ciemniejszego),kraciastego kota (czerwonego) i doga ?
Thorkatt pisze:alessandra pisze:Thorkatt, a ptaszor będzie klonowany? -także bym się pisała![]()
Jesli chodzi o termin , dla mnie nie ma problemu, spokojnie, tylko prosiłabym, aby zapisać mnie na renifera, wielbłąda i ptaszorka
Może być, choć ten wykluwał się długo. No i jak to bywa bedzie sie nieznacznie różnił od pierwowzoru.
Ale te wielbłądy mają powodzenie, to juz chyba siódmyA jedno czy dwugarbny, jasny czy ciemniejszy?
Thorkatt pisze:kasiek252 pisze:a czy ja mogłabym się zapisac na 2 renifery,wielbłąda dwugarbnego (ciemniejszego),kraciastego kota (czerwonego) i doga ?
dla znajomej klientki z wielką chęcią. A wskazówki/ kolorki dla doga takie jak pokazany ? i płeć, bo tamten to pani Dog, wiec rzęsy ma.
Agnes181jaw pisze:Ja juz tu padam na klawiature z ciekawości![]()
Fakt ... coś całkiem nowego
Rybka płynie do Wielkiej Brytani jako prezent
Thorkatt pisze:Agnes181jaw pisze:Ja juz tu padam na klawiature z ciekawości![]()
Fakt ... coś całkiem nowego
Rybka płynie do Wielkiej Brytani jako prezent
O, super, bez celnikow to ryba przejdzie
![]()
pamietajcie ,że do Australi zwierząt i jedzenia wwozić nie wolno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości