Miłka wyjęłam na rozprostowanie kości ale był szczęśliwy, już 2 razy się chłopakowi udało zostać z nami, mam nadzieję że znajdzie cudowny dom
i mam propozycję dzikunek został sam taki bezimienny, myślałam że może Nuka lub Milka?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fruciu pisze: może Nuka lub Milka?nie umiałam się zdecydować oba mi jakoś pasują, "Nuka co dużo fuka"
a Milka tak od Miłka bo same boroczki zostały
masKotka? pisze:Mój Groszek dzisiaj poszedł do domuCzułam się jak matka wydająca swoje dziecko w obce ręce. Dzięki CatAngels za ogłoszenia
Umowę adopcyjną przywiozę w piątek i dostałam 50 zł na kotki
Przywieźć kasę czy kupić jedzonko?
fruciu pisze:Beatko a jak Renia?
balbina38 pisze:z dobrych wiadomości to jeszcze dodam,że dzisiaj w Teatrze Zagłębia odbyła się druga Gala na Wolontariusza Roku. I I miejsce zajęła Dorota Rybacka,która organizuje z ramienia Stowarzyszenia akcję" łapa w łapę"(chyba coś pomyliłam z tą nazwą),w każdym razie organizuje w szkołach spotkania młodzieży z psami. Gratulacje. Konsekwencję tego zwycięstwa jest przejście do etapu ogólnopolskiego i tym samym propagowania Stowarzyszenia.
![]()
Wybaczcie jakieś błędy ,ale cóż było co swiętować
balbina38 pisze:balbina38 pisze:z dobrych wiadomości to jeszcze dodam,że dzisiaj w Teatrze Zagłębia odbyła się druga Gala na Wolontariusza Roku. I I miejsce zajęła Dorota Rybacka,która organizuje z ramienia Stowarzyszenia akcję" łapa w łapę"(chyba coś pomyliłam z tą nazwą),w każdym razie organizuje w szkołach spotkania młodzieży z psami. Gratulacje. Konsekwencję tego zwycięstwa jest przejście do etapu ogólnopolskiego i tym samym propagowania Stowarzyszenia.
![]()
balbina38 pisze:z dobrych wiadomości to jeszcze dodam,że dzisiaj w Teatrze Zagłębia odbyła się druga Gala na Wolontariusza Roku. I I miejsce zajęła Dorota Rybacka,która organizuje z ramienia Stowarzyszenia akcję" łapa w łapę"(chyba coś pomyliłam z tą nazwą),w każdym razie organizuje w szkołach spotkania młodzieży z psami. Gratulacje. Konsekwencję tego zwycięstwa jest przejście do etapu ogólnopolskiego i tym samym propagowania Stowarzyszenia.![]()
balbina38 pisze:z dobrych wiadomości to jeszcze dodam,że dzisiaj w Teatrze Zagłębia odbyła się druga Gala na Wolontariusza Roku. I I miejsce zajęła Dorota Rybacka,która organizuje z ramienia Stowarzyszenia akcję" łapa w łapę"(chyba coś pomyliłam z tą nazwą),w każdym razie organizuje w szkołach spotkania młodzieży z psami. Gratulacje. Konsekwencję tego zwycięstwa jest przejście do etapu ogólnopolskiego i tym samym propagowania Stowarzyszenia.![]()
mrymry pisze:fruciu pisze: może Nuka lub Milka?nie umiałam się zdecydować oba mi jakoś pasują, "Nuka co dużo fuka"
mi pasuje do niej Nuka
The Szops pisze:mrymry pisze:fruciu pisze: może Nuka lub Milka?nie umiałam się zdecydować oba mi jakoś pasują, "Nuka co dużo fuka"
mi pasuje do niej Nuka
Skąd wiecie, że to dziewczyna![]()
Ja obstawiałam, że to chłopak, ale nie sprawdzałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 75 gości