Pń:wielkooka radosna Wisienka - pojechała do domu :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 22, 2013 12:24 Re: Pń:młodziutka Wisienka-kotka bez wad czeka na wyjątkowy

I jeszcze fotki "pokojowe" ;)
Proszę bardzo, można sie zakochiwać na zabój!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Przypomnę - Wisnia ma full opcję w pakiecie : wysterylizowana, zaszczepiona, zaczipowana, odrobaczona, odpchlona, ma książeczkę zdrowia, dostanie wyprawkę plus zawiozę do domu!
To jest dopiero PROMOCJA! ;)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto paź 22, 2013 12:26 Re: Pń:młodziutka Wisienka-kotka bez wad czeka na wyjątkowy

Dla mnie to wręcz niepojęte, że ona jeszcze nie znalazła domu... Taka jest słodka :(
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Wto paź 22, 2013 12:28 Re: Pń:młodziutka Wisienka-kotka bez wad czeka na wyjątkowy

Można się zakochać w tych jej pięknych, wielkich oczkach i tym spojrzeniu, jest przecudowna!!! :D Promocja promocją .. brzmi bardzo zachęcająco, ale .. mocno trzymam kciuki za to aby domek nie kierował się tym, że to 'taka promocja', bo koteczka zaszczepiona, zachipowana, z książeczką i z dowozem, to bierzemy, skoro full wypas, wszystko dają, taka wyprawka .. wiecie co mam na myśli?. Gdy ja ogłosiłam Maltę ( koteczkę, którą znalazłam ), to była jedna wiadomość do mnie na @ z zapytaniem czy karmę też dam z kotką. Nawet nie odpowiedziałam na tego e-maila. Maltusia wyprawkę dostała, zapas karmy, którą u mnie jadła również, bo przecież dla niej ten wór był kupiony, ale ... takie coś mnie zniechęca gdy ludzie prosto z mostu pytają o takie rzeczy zamiast o to jaka koteczka jest, co lubi jeść, jak się zachowuje etc. :)

Ślicznotka, mnie za serce mocno złapała :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto paź 22, 2013 12:44 Re: Pń:młodziutka Wisienka-kotka bez wad czeka na wyjątkowy

Spokojnie, zawsze sprawdzam chętne domki 8)
Ona już raz wróciła, nie chcę, żeby źle trafiła.
2 osoby chciały ją do domu wychodzącego (bez nadzoru, przy ulicy :( ), były 3 domy z psami - psiaki niestety odpadają, za bardzo ją jeden taki "skubał" w poprzednim domu. Jeden dom z niemowlakiem - bałabym się jednak, bo kotka bardzo młoda, jeszcze trzpiot z niej i trzeba byłby dopilnować relacji z tak małym dzieckiem. To wszystko rozmowy z niedzieli, z pokazu. Jednak takie pokazywanie kota "na żywo" dużo daje, bo choć ktos sie zainteresował ...

W każdym razie - jeśli dom idealny sie trafi, dowiozę choćby zagranicę 8)
Obrazek

Avian

Post » Wto paź 22, 2013 12:45 Re: Pń:młodziutka Wisienka-kotka bez wad czeka na wyjątkowy

Nie wątpię w to, że koteczka nie zostanie wydana byle komu i byle gdzie. Domek na pewno będzie dobrze sprawdzony, bardzo dobrze :) :1luvu:
Obrazek

aannee99

Post » Wto paź 22, 2013 12:50 Re: Pń:młodziutka Wisienka-kotka bez wad czeka na wyjątkowy

Przepiękna Wisienka :D

A Mru już się zakolegował, czy omija szerokim łukiem ? :kotek: :ok:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Wto paź 22, 2013 12:57 Re: Pń:młodziutka Wisienka-kotka bez wad czeka na wyjątkowy

Tak, Mru sie zakolegował - kula sie przed nią na dywanie :lol:
Ale na wspólne zabawy Świśnia jest za szybka dla moich chłopców :twisted:
Obrazek

Avian

Post » Pon paź 28, 2013 22:03 Re: Pń:młoda wielkooka Wisienka- idealna, a nikt jej nie chc

A Wiśnia nadal robi u mnie za podrzutka - do tego panoszy się strasznie, odkrywa wszystkie zakamarki domu, a najczęsciej przynosi sobie z jakiegoś kąta znalezioną zabawkę i zalega z nią pod stołem ;)
Poza tym chyba cofa sie w rozwoju, bo coraz bardziej za kociaka robi :lol:
Grucha do kotów, poluje na pająki i ... nudzi sie z moimi starymi kotami :oops:

Nikt o nią nie pyta :(
A szkoda, bo to taka sympatyczna, bezproblemowa kotka :roll:
Obrazek

Avian

Post » Pon paź 28, 2013 22:04 Re: Pń:młoda wielkooka Wisienka- idealna, a nikt jej nie chc

Naprawdę zachwycam się gdy patrzę na zdjęcia Wisieńki, jest bardzo piękną kotką i wierzę mocno w to, że niebawem odezwie się domek, który będzie dla niej idealny :)
Obrazek

aannee99

Post » Pon paź 28, 2013 22:15 Re: Pń:młoda wielkooka Wisienka- idealna, a nikt jej nie chc

E tam, nie mów, że tak zle jej u Ciebie :D
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Pon paź 28, 2013 22:47 Re: Pń:młoda wielkooka Wisienka- idealna, a nikt jej nie chc

Biedy nie ma, ale normalnego życia tez nie - większość czasu musi jednak spędzać w garażu, bo Rudy znów dostaje na głowę od nowego kota, Grochu wyspiewuje bo kotka :roll:
A Świsnia fruwa i zaczepia śpiących panów seniorów ...
Obrazek

Avian

Post » Wto lis 05, 2013 11:59 Re: Pń:młoda wielkooka Wisienka- idealna, a nikt jej nie chc

No i dalej czeka ... i roznosi mi mieszkanie ;)

Kompletnie nie rozumiem, dlaczego nikt o nią nie pyta - to najfajniejszy tymczas jakiego dotąd miałam. Bezproblemowa, przyjazna dla wszystkich, młoda i wesoła, zdrowa, po prostu fullwypas 8)

Moze za fajna? :(
Obrazek

Avian

Post » Śro lis 13, 2013 20:18 Re: Pń:młoda wielkooka Wisienka- idealna, a nikt jej nie chc

Nadal nikt panienki Wisniowej nie chce :roll:

Moze parę fotek z sesji podstołowo-dywanowej?
Dzisiaj mała zołza biegała po całym domu z parówą, którą ukradła komuś z talerza ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Reszta fotek http://galeria.gagatki.com/index.php?/category/132

... a tak przy okazji - własnie się przerobił i przelał do butelek tegoroczny wiśniak - przyszly domek dostanie w prezencie z Wisienką 8)
Obrazek

Avian

Post » Czw lis 14, 2013 9:42 Re: Pń:młoda wielkooka Wisienka- idealna, a nikt jej nie chc

O, jaka zachęta, jaki gratis do Wisienki :D Cudowna z niej koteczka, musi ktoś ją wypatrzyć, musi!. Ktoś wspaniały, ktoś kto zakocha się na zabój :)
Obrazek

aannee99

Post » Czw lis 14, 2013 10:05 Re: Pń:młoda wielkooka Wisienka- idealna, a nikt jej nie chc

Dziś parówka bezpieczna, ale młoda porwała dla odmiany saszetkę z makrelą w zęby i zwiewała z nią po schodach :lol:
Żeby było śmiesznie, ona jest strasznym niejadkiem - kraść jedzenie owszem, ale do zabawy, nie do konsumpcji. Prawie w ogóle nie je, żyje powietrzem i ... szaleństwami ;) Tania w utrzymaniu :twisted:
Obrazek

Avian

[poprzednia][następna]