Wcześniejsze zdjęcia

I z dzisiaj. Niestety tylko dwie fotki, bo mój telefon i komputer znowu nie chcą współpracować i nie udało mi się zrzucić więcej

Przyleciał dzisiaj razem z resztą stada. Piękny, zadbany, tłusty z puszystą, gęstą sierścią.... Może ktoś go przygarnął do siebie na czas leczenia i ja go wtedy nie widziałam ? No chyba że nagle odnalazł się ten kocurek, który zaginął...

Niestety zaginęła wysterylizowana przez karmicielkę biało-bura staruszka ze stada kotki Bomby

Dobre wieści- dzisiaj 3 kotki zostały wysterylizowane

- matka 3 czarnuszków ze stada kotki bomby - na koszt UM. Polowałam na nią około 1,5 h !

- kotka chłopaka i - kotka u sąsiadów chłopaka ( gdzie jest jeszcze do sterylizacji suczka ) - dzięki Fundacji PJD, Operacja Zabieg

Zdjęcia kotek sterylizowanych na koszt PJD- niebawem

Zdjęcia mojej złapanej kici- jak uda mi się je zrzucić na komputer

Lista jest teraz taka:
- nie łapalna od 2-3 lat kotka....
- jednak jedna kotka z wioski od znajomego... będę pożyczać im klatkę łapkę,
- nieduża sunia z wioski ( matka dwóch tymczasek Pani Mirki. ludzie coś zaczynają się wykręcać od sterylizacji, chociaż załatwiłam im darmówkę...

- kotka z wioski od znajomej- na razie karmi,
- sunia, która w tym roku miała 9 szczeniąt... właściciele są zainteresowani sterylizacją, ale na razie brak funduszy...
+ kotka z kiosku,
+ biało-bura dzika kotka,
+ sunia prawdopodobnie w ciąży ( oszczeniła się... ma 8 szczeniaków... )
+ koty u sąsiadów chłopaka ( na razie kotów nie widać :/ )
+ koty z gospodarstwa ( 3 dorosłe + 5/7 małych )
+ nieduża sunia od sąsiadów chłopaka ( szczeniaków już nie ma... nie wiem jaki jest ich los...

+ oswojona kotka z działek
Do poznaniaków