Musiał cierpieć

Oczka wystraszone

Słodki czarnulek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:Aniu a jaka karma?
violet pisze:i ten kotulek zdaniem PANA DOKTORA miał sobie dalej sam radzić na wolności...
Myszolandia pisze:Aniu,nie chcę się wciskać ,ale jak będzie gotowy do szukania domku upichcimy baneirosa![]()
![]()
Anna61 pisze:
(...)
oczywiście mogłam go wypościć na wolność, mogłam...................................nikogo chętnego nie było do pomocy a że i tak mam 14 kotów to i zaopiekuję się 15-tym, bo wypuścić by było najprościej ale co dalej?
Kogo obchodzi jego łapaka?
Jego cierpienie?
Proszę aby wzięto to pod rozwagę zanim nazwiecie mnie zbieraczką.
kotek czekający w lecznicy
(...)
Miraclle pisze:Czy Jasiowi apetyt dopisuje ?![]()
![]()
Anna61 pisze:Dzisiaj mu dopisujeale wczoraj dostał niewielką dawkę sterydu na te swoje rzadkie kupy które się utrzymują od kilku dni i dzisiaj o 6 rano był bardzo głodny i jadł to co moje koty czyli bozitę z kartonika a po obiedzie przyszedł do kuchni (choć przed momentem go napasłam strzykawką ale niedużo aby nie zaszkodzić) a on zaczął miauczeć że jest nadal głodny.
Nie wiedziałam co mam mu dać tak na szybko, to zgarnęłam mu na podstawek makaronu a ten jak dopadł to oczom nie wierzyłam tak wcinałi musiałam mu 2 razy jeszcze dokładać.
Żeby on tak chciał jeść bez żadnych leków.
Miraclle pisze:Steryd wzmaga apetyt to fakt. Ale nie wiem czy już po jednej dawce aż tak bardzo![]()
Jego żołądeczek dalej maleńki, może coś się rozszerzy przez te napady jedzenia![]()
![]()
![]()
Jedz Jasiu jedz na zdrowie![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości