plus mysza i łoś z mojego wątku. Mogę spróbować też wykonać inną zabawkę dla kota

SORRY MADZIU ZA OFFTOP

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Milena_MK pisze:No a gdzie jest Beniu i Elisha???![]()
![]()
vanesia1 pisze:Milena_MK pisze:No a gdzie jest Beniu i Elisha???![]()
![]()
A zamówiła u mnie? No to nie ma
Spilett pisze:Vanesiu, Superanckie! Już wklejam na naszego bazaraChyba że możesz zrobić swój jak chcesz?
vanesia1 pisze:Spilett pisze:Vanesiu, Superanckie! Już wklejam na naszego bazaraChyba że możesz zrobić swój jak chcesz?
Ja nie umiem, Ty to lepiej ogarniaszTylko zasada jest taka, że wybiera się z dostępnych lub mogę zrobić na zamówienie, np. jeśli ktoś jest właścicielem jakiegoś kota i chce mieć jego podobiznę (muszę wtedy zobaczyć zdjęcie). Czas oczekiwania ok. 3-4 dni na wykonanie maskotki. Można mieć życzenia specjalne
![]()
Milena, możesz zamówić tam a dochód pójdzie już na konto malucha![]()
Spilett pisze:vanesia1 pisze:Spilett pisze:Vanesiu, Superanckie! Już wklejam na naszego bazaraChyba że możesz zrobić swój jak chcesz?
Ja nie umiem, Ty to lepiej ogarniaszTylko zasada jest taka, że wybiera się z dostępnych lub mogę zrobić na zamówienie, np. jeśli ktoś jest właścicielem jakiegoś kota i chce mieć jego podobiznę (muszę wtedy zobaczyć zdjęcie). Czas oczekiwania ok. 3-4 dni na wykonanie maskotki. Można mieć życzenia specjalne
![]()
Okej, to już wklejamDzięki bardzo
vanesia1 pisze:Spilett pisze:vanesia1 pisze:Spilett pisze:Vanesiu, Superanckie! Już wklejam na naszego bazaraChyba że możesz zrobić swój jak chcesz?
![]()
Okej, to już wklejamDzięki bardzo
Proszędla maluszka!
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul, Paula05 i 81 gości