Lacky z amputowaną łapką - KONIEC :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lis 12, 2013 19:47 Lacky z amputowaną łapką - KONIEC :)

Obrazek
Obrazek

Cześć, jestem Lacky... Jakiś niedobry człowiek poranił mi łapkę, bardzo mnie boli, trzeba będzie ją amputować... Pomożesz mi?

Lacky jest zgarnięty z ulicy, zauważony przez karmicielki dzikusków. Jest po kastracji, ale nie ma oznaczonego uszka, więc na 99% ktoś go po prostu wyrzucił z domu. Miziakowy, tylko bardzo przestraszony. Łapka jest w tragicznym stanie, ropieje, silny stan zapalny, jest teraz na antybiotykach. W stawie barkowym przemieszczenie. Opatrunek ciągle przesiąka... Bardzo pogryziony przez pchły, aż ma strupki na skórze, do tego kilka śladów po kleszczach.

Zbieramy pieniążki na leczenie łapki, w związku z czym ten bazarek.
Oferuję ręcznie robioną, szydełkową biżuterię.
Tu znajduje się galeria kolorów:
Obrazek

Przykładowe ceny:
Obrazek 15 zł
Obrazek 10 zł
Obrazek 8 zł za parę oczywiście
Obrazek 10 zł za parę
Obrazek 6 zł za parę

Do ceny należy doliczyć koszt przesyłki listem poleconym (5zł), który pokrywa kupujący.

Dodatkowo vanesia1 ofiarowała maskotki robione przez siebie z filcu :) :1luvu: Można wybierać wśród tych, które już są lub zamówić sobie całkiem inną. Czas oczekiwania - 3 do 4 dni :) Maskotki wyceniłyśmy na 10 zł za sztukę.

Wzory:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek (kot Simona :twisted: )

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

W sprawie zamówień proszę pisać PW do vanesia1, można mieć życzenia specjalne :1luvu:

Serdecznie zapraszamy!

Lista zamówień na filcaki:
1) Milena_MK: Elisha i Beniamin - zrobione :1luvu:
2) jozefina1970: Mrusielda i mysia dla niej - zrobione :1luvu:
3) Sarah deMonique: Wanilka i Cynamon - zrobione :1luvu:
4) Ewa L.: Pola i Zuzia - zrobione :1luvu:
5) mssunflower: Atusia i Gonzio - zrobione :1luvu:
6) Spilett: Perełka i Szaruś + Puszynka - zrobione :1luvu:
7) Alienor - sówka - zrobione :1luvu:
8) Monika1983: kotek Felek - zrobione :1luvu:
9) Kita-Rzeszów: kotek szary z serduszkiem - zrobione :1luvu:
10) Bacca: 2x kotek Karol i 2x biała kicia roboczo nazwana Vanilką + kapitan Hak :D - zrobione :1luvu:

DORZUTKA!

Mogę zrobić też takie serwetki w kształcie motylka, w różnych rozmiarach i kolorach, za jakieś 7 zł:
Obrazek

No i na deser - sukienka założona raz na studniówkę, idealna na sylwestra! Rozmiar małe 38. Granatowa pod spodem z czarną prześwitującą 'falbanką' (na zdjęciach ją podwinęłam), nie wiem jak to opisać :D, ślicznie się układa i jest bardzo milusia - za 60 zł.

Obrazek
Obrazek

DORZUTKA NR 2!

Fanty od Agi, która opiekuje się Lakusiem:

1. Atlas historyczny, 2 sztuki - po 30 zł z wysyłką
http://demart.com.pl/product/453,szkoln ... oksJqO3PFo

2. Atlas geograficzny, 2 sztuki - po 30 zł z wysyłką
http://demart.com.pl/search/list.aspx?q ... ograficzny

3. Zestaw do nauki angielskiego, 1 sztuka - książka i 3 płyty CD, po 30 zł z wysyłką
http://www.wydawnictwolingo.pl/index.ph ... ialny.html

4. Zestaw do nauki niemieckiego, 2 sztuki - książka i 3 płyty CD, po 30 zł z wysyłką
http://www.wydawnictwolingo.pl/index.ph ... ialny.html

Zapraszamy, to dla Lakusia! :)
Ostatnio edytowano Czw sty 30, 2014 18:28 przez Spilett, łącznie edytowano 25 razy

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Wto lis 12, 2013 20:21 Re: Lacky z poranioną łąpką - potrzebne pieniądze na leczeni

Polecam :ok:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Wto lis 12, 2013 20:23 Re: Lacky z poranioną łąpką - potrzebne pieniądze na leczeni

ab. pisze:Polecam :ok:

Dziękujemy :)

Spilett

Post » Wto lis 12, 2013 21:09 Re: Lacky z poranioną łapką - potrzebne pieniądze na leczeni

To ja poproszę takie jak te czerwone tylko dwukolorowe wrzosowo fioletowe i takie jak te szare w kolorze ciemnej zieleni.
Mam nadzieję że nic nie pokręciłam. :oops:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto lis 12, 2013 21:12 Re: Lacky z poranioną łapką - potrzebne pieniądze na leczeni

Ewa L. pisze:To ja poproszę takie jak te czerwone tylko dwukolorowe wrzosowo fioletowe i takie jak te szare w kolorze ciemnej zieleni.

Czyli zielone spiralki jak na 4 zdjęciu i jakie te drugie? Bo 'takie jak te czerwone' to nie wiem czy chodzi o kolczyki czy bransoletkę ;)

Spilett

Post » Wto lis 12, 2013 21:14 Re: Lacky z poranioną łapką - potrzebne pieniądze na leczeni

Spilett pisze:
Ewa L. pisze:To ja poproszę takie jak te czerwone tylko dwukolorowe wrzosowo fioletowe i takie jak te szare w kolorze ciemnej zieleni.

Czyli zielone spiralki jak na 4 zdjęciu i jakie te drugie? Bo 'takie jak te czerwone' to nie wiem czy chodzi o kolczyki czy bransoletkę ;)

Upss....oczywiście że kolczyki - wzór jest czerwony. :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto lis 12, 2013 21:18 Re: Lacky z poranioną łapką - potrzebne pieniądze na leczeni

Ewa L. pisze:
Spilett pisze:

Okej! A która część ma być wrzosowa a która fioletowa? :D
Obrazek

Spilett

Post » Wto lis 12, 2013 21:20 Re: Lacky z poranioną łapką - potrzebne pieniądze na leczeni

Spilett pisze:
Ewa L. pisze:
Spilett pisze:

Okej! A która część ma być wrzosowa a która fioletowa? :D
Obrazek

To już wersja dowolna - zobaczysz która będzie fajniej wyglądać.
Zdaje się na ciebie :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto lis 12, 2013 21:27 Re: Lacky z poranioną łapką - potrzebne pieniądze na leczeni

Kurczę, ciężko mi wycenić swoje prace :mrgreen: szefowa, może Ty coś zaproponujesz? :mrgreen: :mrgreen:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Wto lis 12, 2013 21:28 Re: Lacky z poranioną łapką - potrzebne pieniądze na leczeni

vanesia1 pisze:Kurczę, ciężko mi wycenić swoje prace :mrgreen: szefowa, może Ty coś zaproponujesz? :mrgreen: :mrgreen:

Mnie też ciężko :) Powiedziałabym po 10 zł?

Spilett

Post » Wto lis 12, 2013 21:29 Re: Lacky z poranioną łapką - potrzebne pieniądze na leczeni

Spilett pisze:
vanesia1 pisze:Kurczę, ciężko mi wycenić swoje prace :mrgreen: szefowa, może Ty coś zaproponujesz? :mrgreen: :mrgreen:

Mnie też ciężko :) Powiedziałabym po 10 zł?

Jak najbardziej :ok:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Wto lis 12, 2013 21:31 Re: Lacky z poranioną łapką - potrzebne pieniądze na leczeni

Ja poproszę Beniamina i Elishę, piszę PW do Ani :1luvu:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Wto lis 12, 2013 21:32 Re: Lacky z poranioną łapką - potrzebne pieniądze na leczeni

Milena_MK pisze:Ja poproszę Beniamina i Elishę, piszę PW do Ani :1luvu:

Okej, dziękujemy bardzo! :)

Spilett

Post » Wto lis 12, 2013 22:00 Re: Lacky z poranioną łapką - potrzebne pieniądze na leczeni

Szefowa - na jaki numer konta ma iść?

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Wto lis 12, 2013 22:04 Re: Lacky z poranioną łapką - potrzebne pieniądze na leczeni

Milena_MK pisze:Szefowa - na jaki numer konta ma iść?

Czekam na odpowiedź od Ani (Bellemere) która najwięcej wie w tej sprawie :)

Spilett

[następna]