Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
bettysolo pisze:Cholera nie mogę patrzeć na te jego piękne zdjęcia bo już się zakochuję
AgaPap pisze:bettysolo pisze:Cholera nie mogę patrzeć na te jego piękne zdjęcia bo już się zakochuję
bettysolo ty nie ściemniaj z DT, bo my tu wszystkie w Katowicach wiemy, że pewnie okazałoby się, że to i tak DS byłby![]()
A jak go weźmiesz to ja do Ciebie będę przychodzić i się zachwycać, bo uwielbiam takie duzie koty
AgaPap pisze:bettysolo pisze:Cholera nie mogę patrzeć na te jego piękne zdjęcia bo już się zakochuję
bettysolo ty nie ściemniaj z DT, bo my tu wszystkie w Katowicach wiemy, że pewnie okazałoby się, że to i tak DS byłby![]()
A jak go weźmiesz to ja do Ciebie będę przychodzić i się zachwycać, bo uwielbiam takie duzie koty
To będziesz miała tak jak ,te koty są naprawdę łagodne,grzeczne-bierz chłopaka bo się zmarnujebettysolo pisze:AgaPap pisze:bettysolo pisze:Cholera nie mogę patrzeć na te jego piękne zdjęcia bo już się zakochuję
![]()
Aga no proszę Cię ...........
Ja w tym chłopaku już zakochana jestem![]()
Tylko co mam zrobić z tą perską księżniczką co teoretycznie przyjedzie w grudniu ?
Ona w pseudohodowli siedzi ........
Jak na stałe wezmę oba to chłopina nie da mi wziąść następnego tymczasa z naszego schronu który będzie potrzebował pomocy ............
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości