Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Tak , tylko niech mnie ktoś doceni![]()
Łatusiowi podokuczałam . Położył się kocio na akwarium do snu a nam sie zachciało filter umyć i żeśmy kota spedziły .Biedny grubasek .
I kolegę spotkałam . Złozył do nowej firmy jako mechanik . Dostał sporą kasę . Jedzie na szkolenie . Jak się firma rozkręci to sie też zwieję
Wieki mi się wysyłają posty
agusialublin pisze:barbarados pisze:Tak , tylko niech mnie ktoś doceni![]()
Łatusiowi podokuczałam . Położył się kocio na akwarium do snu a nam sie zachciało filter umyć i żeśmy kota spedziły .Biedny grubasek .
I kolegę spotkałam . Złozył do nowej firmy jako mechanik . Dostał sporą kasę . Jedzie na szkolenie . Jak się firma rozkręci to sie też zwieję
Cześć Basia![]()
no nie mów że masz akwarium z rybkami![]()
jeszcze Ci tylko chomika i papużek do szczęścia brakuje![]()
a kotki to pewnie przeszczęśliwe bo rybki mogą sobie świeżutkie na obiadek wyłowić
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:barbarados pisze:Tak , tylko niech mnie ktoś doceni![]()
Cześć Basia![]()
no nie mów że masz akwarium z rybkami![]()
jeszcze Ci tylko chomika i papużek do szczęścia brakuje![]()
a kotki to pewnie przeszczęśliwe bo rybki mogą sobie świeżutkie na obiadek wyłowić
Aguś!
Akwarium jest u rodziców a tam tylko Łatuś urzędyje![]()
![]()
barbarados pisze:U rodziców zostało akwarium z czasów , kiedy jeszcze kotów nie było . Emeryci mają rozrywkę![]()
Chomika miałam niedawno , jak znajdę foty , wstawię . Kanarek ? Mógłby nie przeżyć
barbarados pisze:U rodziców zostało akwarium z czasów , kiedy jeszcze kotów nie było . Emeryci mają rozrywkę![]()
Chomika miałam niedawno , jak znajdę foty , wstawię . Kanarek ? Mógłby nie przeżyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości