Moderator: Estraven

(AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

(AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

oleska222 pisze:Jasne, chodzi głównie o zabawę ale dzisiaj złapała moją rękę zębami jak chciałam dotknąć jej brzucha, a to już mi się mniej podoba... :/

(AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

Ciotki dobra rada
 Ciotki dobra rada  
 Więc ja bym to uszanowała
 Więc ja bym to uszanowała  Kotka mojej mamy też atakuje jak jej się głaszcze brzuch...
 Kotka mojej mamy też atakuje jak jej się głaszcze brzuch... Wiem na przykład, że temu panu, właścicielowi hodowli kładła się zawsze na piersi jak oglądał TV - na nas ani razu się jeszcze nie położyła z własnej woli. Jak po nią przyjechaliśmy to siedziała u tej pani na kolanach jak trusia - u mnie ani razu nie była na kolanach. Także wygląda na to, że jej to po prostu zajmuje więcej czasu. Druga sprawa jest taka, że ona ma już 1,5 roku i na pewno była bardzo przywiązana do tych państwa, a oni traktowali ją jak małe dziecko.
 Wiem na przykład, że temu panu, właścicielowi hodowli kładła się zawsze na piersi jak oglądał TV - na nas ani razu się jeszcze nie położyła z własnej woli. Jak po nią przyjechaliśmy to siedziała u tej pani na kolanach jak trusia - u mnie ani razu nie była na kolanach. Także wygląda na to, że jej to po prostu zajmuje więcej czasu. Druga sprawa jest taka, że ona ma już 1,5 roku i na pewno była bardzo przywiązana do tych państwa, a oni traktowali ją jak małe dziecko.

oleska222 pisze:MaybeXX, a z jakiej Elfik jest hodowli? Na tym zdjęciu w twoim podpisie wygląda na pointa, nie zgadlabym, że jest czarny. Cudo z niego
Spilett, mozesz mi podać link do wątku Lacky'ego?
oleska222 pisze:MaybeXX, a z jakiej Elfik jest hodowli? Na tym zdjęciu w twoim podpisie wygląda na pointa, nie zgadlabym, że jest czarny. Cudo z niego

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości