regularkate pisze:Będę jutro wieczorem na dyżurze.
jutro to w poniedzialek czy wtorek? Bo jak nie ma dzisiaj nikogo na wieczór to ja w drodze powrotnej wskoczę na jakiś krotki dyżur.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
regularkate pisze:Będę jutro wieczorem na dyżurze.
masKotka? pisze:Niestety mój tymczas Groszek nie poszedł do domkuDziewczyna stwierdziła, ze kot jest zbyt żywy i będzie jej przeszkadzał w nauce.
mir.ka pisze:masKotka? pisze:Dostałam wieści i zdjęcie (ale nie wiem jak tu zamieścić z mmsa) z domku Figicyt: "Figa ma katar i musi dostawać leki ale czuje się już chyba dobrze bo bawi się z nami, chodzi po mieszkaniu i śpi spokojnie w nowym "domku"
".
Pewnie nowa plaga, bo teraz Lewi.... a potem??
takie dolegliwości to często się zdarzają kociakom po przeprowadzce do domku, raczej z powodu zmiany warunków i szybko przechodzą
Mara S pisze:Lewi nie pojedzie dziś do domku - coś tam namieszały dzieci tej pani, bo faktycznie to oni chcą kotkę. Może wydam im jedną z Sajgonek (no a drugą trzeba chyba będzie przenieść na zdrową, by się sama nie nudziła)
balbina38 pisze:Mara S pisze:Lewi nie pojedzie dziś do domku - coś tam namieszały dzieci tej pani, bo faktycznie to oni chcą kotkę. Może wydam im jedną z Sajgonek (no a drugą trzeba chyba będzie przenieść na zdrową, by się sama nie nudziła)
jedna z Sajgonek(ta bardziej dzika) chyba ma początki rujki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 67 gości