[JUŻ BEZPIECZNY]Pilny dom dla młodego kotka - podkarpacie!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 10, 2013 19:09 [JUŻ BEZPIECZNY]Pilny dom dla młodego kotka - podkarpacie!

Młody ok 3, może 4 miesięczny kotek (moim zdaniem kotka) szuka domu. Kotek śpi na klatce schodowej pod moimi drzwiami i jest systematycznie z niej wyrzucany. Niedługo przyjdzie zima więc szukamy domu na stałe. Pilnie.
Szukam pomocy już wszędzie i nie spodziewałam się, że aż takie problemy są z przygarnięciem kociaka:(

Radymno, woj. podkarpackie.
tel. 665106906

Obrazek
Obrazek
Obrazek

izaluk

Od: Nie lis 10, 2013 19:01

Post » Nie lis 10, 2013 19:39 Re: Pilny dom dla młodego kotka - podkarpacie

Biedny :( A nie mogłabyś go wziąć do domu albo chociaż do piwnicy? Bo jeśli jest wyrzucany z klatki, to na zimnie na pewno zachoruje...
Mam nadzieję, że domek się znajdzie dla kociaka :ok: :ok:
kicikicimiauhau

Post » Nie lis 10, 2013 19:50 Re: Pilny dom dla młodego kotka - podkarpacie!

W domu jest kiedy może. Mam w domu ofuczaną kotkę i psa który nie daje mu żyć. Przychodzi zjeść i leży na kocyku pod drzwiami. Piwnica jeszcze gorsza.. Ja nie mogę go zatrzymać, bo wielkiego współczucia wygrywa rozsądek - nie jestem w stanie brać wszystkich znajd. Pomagam ile mogę i znajdę temu maluchowi dom!
Jest ciężko ale będzie dobrze :wink:

izaluk

Post » Pon lis 11, 2013 15:09 Re: Pilny dom dla młodego kotka - podkarpacie!

Kotek już bezpieczny :mrgreen:
Wątek można zamknąć :)
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano Pon lis 11, 2013 15:12 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zamknęłam na prośbę Założycielki.

izaluk