S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 11, 2013 0:48 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

czarny- 480/13
od 4 11 w schr
dzuiki chyba, z raną pod pyszczkiem
kastracja 4 11
Obrazek

SINATRA

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
czarna-487/13
od 7 11 w schr
tricat 8 11
około 6 mies , miła bardzo kicia
Obrazek

RAGA

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
czarny- 482/13
dziki, spadł z dachu, nie ma obrażen
juz po kastracji 8 11-chyba wraca do siebie
Obrazek

JAZZ

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
nowa czarna
od 9 11 w schr
kolejna podrostka
Obrazek

RUMBA
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pon lis 11, 2013 13:16 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

były schroniskowiec trójłapek Fuksik (kiedyś Gambuś)

:ok:

Benio [i].... Po raz kolejny los spłatał figla :(

domek za to znalazła pogromczyni kanarków Asma

:ok: i Laska - zmień dietę!

a dla Ciri znalazło się coś w 'międzyczasie' od wczoraj?

Na razie nic :? Niedobrze....

I mocne ksiukasy za Lelusia! Wracaj do zdrówka!
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Pon lis 11, 2013 18:18 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Już jestem na miejscu:))
Strasznie mi Was było brak choć tam też fajnie.

Mała - mam jeszcze trochę chrupek kocięcych, przydadzą się? Bo moje nygusy bardzo konsekwentnie próbują się dobrać. A dość trudno uznać je za kociaki:))

Czarny Filonek bezogonek a właściwie z połową ogonka jest trochę chory. Już mu daję antybiotyk, zobaczę co będzie. Złapać go raczej trudno.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon lis 11, 2013 18:22 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Może wiecie do kogo uderzyć: viewtopic.php?f=1&t=158225
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lis 11, 2013 20:22 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Lidka pisze:Już jestem na miejscu:))
Strasznie mi Was było brak choć tam też fajnie.

Mała - mam jeszcze trochę chrupek kocięcych, przydadzą się? Bo moje nygusy bardzo konsekwentnie próbują się dobrać. A dość trudno uznać je za kociaki:))

Czarny Filonek bezogonek a właściwie z połową ogonka jest trochę chory. Już mu daję antybiotyk, zobaczę co będzie. Złapać go raczej trudno.

Lidzia- bardzo, bardzo sie przydadzą, mam dosłownie porcje tylko na jutro w schronie i to whiskasa

za Filonka :ok:

fajnie ze juz jesteś

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon lis 11, 2013 21:08 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Masz jak podjechać do Jacka?
Poproszę go, żeby zabrał
Nie ma tego dużo ale zawsze coś.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto lis 12, 2013 8:52 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Dziewczyny, w tym wątku viewtopic.php?f=20&t=157588&start=15
Dziewczyny szuka kota do adopcji
Mam jeszcze kolegę który się rozgląda po malutku za kotem.. Burym dorosłym niekłopotliwym bezogonkiem (koniecznie!). Taki mu ponad miesiąc temu odszedł w wieku ok 15-18 lat. Nie jest ważny stan przychylności do człowieka - może być dzikun - byle sobie w domu niewychodzącym poradził .. I byle chorób zakaźnych nie miał - bo kolega nie wyklucza kociego towarzysza w przyszłości dalekiej..
Byłam u niego - mieszkanko małe w starym stylu urządzone - trochę się obawia wizyty, bo mieszka w warunkach jak nasze babcie. Ale człowiek świadomy - 2 razy do roku odrobaczał Kocika, szczepił, ma książeczkę.. Widziałam rachunki za papu kocie nienajgorsze dla Poprzednika (niedawno zmieniłam miejsce zamieszkania i z racji oszczędności, korzystałam z tego że kolega zamawiał dla swojego piesia i się też dołączyłam do przesyłki jak on - widziałam co zamawiał).
Na pewno się zgodziłby na wizytę, ale raczej taką bezstresową.. Bez latania po całym mieszkaniu i doszukiwania się uchybień.. Okien NIE MOŻE zabezpieczyć, ponieważ to stara/ zabytkowa kamienica, odnawiana ze środków UE..
Poprzednik był wyprowadzany na zabytkowy daszek na szelkach - co ponoć śmiech wzbudzało- i tak by miał następny jakby chciał.
Wałbrzych, Jelenia, Wrocław, Legnica (lub ew. dołożenie się do kosztów transportu - jeśli jakiś kocio w serce uderzy z mocna siła)..

Yossariana

Od: Śro kwi 01, 2009 12:27

Post » Wto lis 12, 2013 16:06 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Wto lis 12, 2013 18:54 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

noo, puskas :lol:

Yossariana-nie mamy bezogonka

..a w schronisku...
a zasadzie bez zmian
tylko Zeflik wylądowała dzis juz na kociarni

Mała1

Post » Śro lis 13, 2013 20:46 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

jutro... :cry: Gracjan przejdzie TM... gula bardzo urosła, obejmuje już całą szyję, kot głównie śpi, co prawda jeszcze je co nieco, ale według naszego weterynarza już zaczyna cierpieć, wychudł... pożegnalne zdjęcia (oczy zamyka przed lampą, są piękne okrągłe, tak patrzą... :cry: https://plus.google.com/photos/10900015 ... 4138610161

Maluszki zostały odrabaczone, dziewczynka miała glisty, ma też lekki kk, już leczymy, na zdjęciach panna umazana jedzonkiem, chłopczyk bawi się beztrosko z moimi kotami...

Jest też Artica...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Śro lis 13, 2013 20:52 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Tak strasznie mi przykro :(
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Śro lis 13, 2013 21:04 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

halbina, bardzo mi przykro :(
ciężki przed Tobą dzień, trzymaj się jakoś
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Śro lis 13, 2013 21:07 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Bardzo mi przykro :(
Halbina dożo siły jutro :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw lis 14, 2013 6:14 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

halbina- dzięki za wszystko co dla niego zrobiłaś
i oby ten dzisiejszy Dzień już był wczorajszym
trzymaj sie, bardzo mi przykro

ja sory za milczenie, ale mam mega młyn

Mała1

Post » Czw lis 14, 2013 8:52 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Halbina... Gracjanku, żegnaj kudłaczu.
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

[poprzednia][następna]