Ja tam jestem dobrej myśli! Bałwanka na pewno znajdzie w końcu swojego człowieka!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
DeDe pisze:Jakby cos, to tymczasowy domek u mnie (po sterylce) aktualny. I niech się dobrze skończy![]()
Nurtuje mnie jedno pytanie - na zdjęciach nie widać - czy Bałwanka jest CAŁA biała? Bo może i stały domek znajdę...
DeDe pisze:Jakby cos, to tymczasowy domek u mnie (po sterylce) aktualny. I niech się dobrze skończy![]()
Nurtuje mnie jedno pytanie - na zdjęciach nie widać - czy Bałwanka jest CAŁA biała? Bo może i stały domek znajdę...
DeDe pisze:Ehhh... bo znam pewna osobę (siebie) która choruje na białego kota... tylko uwaza, że jest nierozsądne zbytnie powiekszanie zwierzyńca w domu, zwłaszcza, że do zamożnych nie należy... trza to przemyśleć... ale na przechowanie - jak najbardziej.
Kicorek pisze:DeDe pisze:Ehhh... bo znam pewna osobę (siebie) która choruje na białego kota... tylko uwaza, że jest nierozsądne zbytnie powiekszanie zwierzyńca w domu, zwłaszcza, że do zamożnych nie należy... trza to przemyśleć... ale na przechowanie - jak najbardziej.
Tu jest Bałwanka z PIĘTAMI![]()
i ogonkiem, i to chyba wszystko, co nie jest białe. Trzymam kciuki!
(Gdyby było bliżej, to zaraz bym się zwaliła na kark na mizianko, bo ona mnie powaliła na kolana. Powodzenia życzę i mam nadzieję, że będę mogła Ci pozazdrościć kici i domagać się relacji
)
Fraszka pisze:Te pięty Bałwanki są niesamowite.![]()
Bałwanka bardzo mi przypomina moją niezapomnianą Zuzię, która miała tez czarny ogonek i lubiła się nim bawića zamiast pięt miała uszko czarne.
![]()
Cudo koteczka.
DeDe pisze:Napisałam do Eulalii priv... teraz czekam
Iśka pisze:Fraszko kochana, może...?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga_tka, Beanie, Blue, Google Adsense [Bot], kasiek1510, KotSib, Wojtek i 52 gości