Moderator: Estraven
tosiula pisze:MaryLux pisze:Kiedy moja @ kładzie książkę między sobą a poduszką![]()
Faktycznie się wychytrzyła, ale w takim razie wejdź na jej plecy, zwiń się w kulkę i kolorowych snów![]()
Ratek
MaryLux pisze:Kiedy moja @ kładzie książkę między sobą a poduszką![]()

MB&Ofelia pisze:Ineczko. A wiesz, co nasza Duża zrobiała? No wyjechała se wczoraj i dopiero dziś wróciła! Jak ona mogła nas zostawić natak okropecznie długo! Dobrze chociaż że nam amciu zostawiła. A ja musiałam pilnować Małej Ciornej bo ona panikara i jeszcze by się zapłakała, że Dużej nie ma.
Teraz Duża na szczęście już siedzi w domciu, ale jej namiauczałam, żeby se nie myśliła, że można tak kotki same zostawiać. No!
Książniczka Ofelja oburzona
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Kiedy moja @ kładzie książkę między sobą a poduszką![]()
połóż sie na Duzej
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Kiedy moja @ kładzie książkę między sobą a poduszką![]()
połóż sie na Duzej
A nie skopie mnie?

mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Kiedy moja @ kładzie książkę między sobą a poduszką![]()
połóż sie na Duzej
A nie skopie mnie?
a w jaki sposób![]()
nie dostanie
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. A wiesz, co nasza Duża zrobiała? No wyjechała se wczoraj i dopiero dziś wróciła! Jak ona mogła nas zostawić natak okropecznie długo! Dobrze chociaż że nam amciu zostawiła. A ja musiałam pilnować Małej Ciornej bo ona panikara i jeszcze by się zapłakała, że Dużej nie ma.
Teraz Duża na szczęście już siedzi w domciu, ale jej namiauczałam, żeby se nie myśliła, że można tak kotki same zostawiać. No!
Ja to bym Dużej zrobiła karę za takie traktowanie kota. Przez tydzień o mizianiu to by mogła tylko pomarzyć
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. A wiesz, co nasza Duża zrobiała? No wyjechała se wczoraj i dopiero dziś wróciła! Jak ona mogła nas zostawić natak okropecznie długo! Dobrze chociaż że nam amciu zostawiła. A ja musiałam pilnować Małej Ciornej bo ona panikara i jeszcze by się zapłakała, że Dużej nie ma.
Ja to bym Dużej zrobiła karę za takie traktowanie kota. Przez tydzień o mizianiu to by mogła tylko pomarzyć
Ja Dużą udrapaczyłam w palucha. Nie za karę, tylko nie trafiłam w myszku tylko w paluch Dużej. Ale niech se myśli że to za karę.
Książniczka Ofelja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości