witam wieczorową porą . Po całym dniu wrażeń mam nareszcie chwilkę dla siebie.Niebawem postaram się odwiedzić choć część Waszych wątków. Pozdrawiam .Q.
Witaj Niedzielnie! Posiedziałam wczoraj nad tekstem i d....a zacinam się w tym samym miejscu Myślę że jednak trzeba coś dorzucić kasowo bo bez tego wychodzi opowiadanko a nie tekst w konkretnym celu. Posiedzę nad tym dzisiaj.
Witam . Dziś zwariowany dzień. wszystko na tempo .Do Dorci wpadłem jak wiatr , nawet się dobrze nie przywitałem jak w biegu dalej , do schronu , tam 15 minut i wreszcie zjeździłem pól Wawy za butami dla Młodego.UFF....
wróciłem ,zjadłem .teraz odpocznę . Potem może będą foty
kuba.kaczor13 pisze:Cwaniary Zycie leży chłopu w gruzach , a tu takie współczucie
w jakich gruzach ? masz dwa futra na zimę i jeszcze narzekasz - a do niedwna miałeś tylko jedno i było dobrze my już dawno mamy dwie kołdry - bo jak się pannice rozwaliły na środku to ani ja ani mąż nie byliśmy przykryci
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy