TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 07, 2013 21:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Pan Wincenty, po kąpieli, w ramionach Justyny :D
Wygląda na zadowolonego :D

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt lis 08, 2013 8:44 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Śliczny Wincenty :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt lis 08, 2013 8:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Justin jr dojrzewa, więc będę badać krew i ciachać gadułę, bo strasznie łazi i mendzi do okien i drzwi. Nosi go widocznie a nie chcemy, żeby mu głupie pomysły typu znaczenie terenu przychodziły do głowy.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lis 08, 2013 22:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Wincenty :1luvu: :1luvu:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt lis 08, 2013 22:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

phantasmagori pisze:Pan Wincenty, po kąpieli, w ramionach Justyny :D
Wygląda na zadowolonego :D

Obrazek

Obrazek

Dzieki za wstawienie fotek :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt lis 08, 2013 22:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Alienor pisze:Justin jr dojrzewa, więc będę badać krew i ciachać gadułę, bo strasznie łazi i mendzi do okien i drzwi. Nosi go widocznie a nie chcemy, żeby mu głupie pomysły typu znaczenie terenu przychodziły do głowy.

Jak ten czas leci , że chłopak juz dojrzewa a domku nadal nie wiedać , odwietrzam mu co chwilkę ogłoszenia , ale zero tel , no jedynie takie głupie jak dziś czy ma pani kota do myszy , no wie pani takiego co by mi myszy łowił bo mi sie do chałpy pchają , a ja tak delikatnie czy nie było by lepiej wystawić miseczkę z jedzeniem to pewnie jakiś kot przyjdzie , to ona mi że nie będzie cudzych kotów karmić, ręce mi opadły i sie rozłączyłam
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lis 08, 2013 22:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Pamietacie ze jeden z mojej ekipy miał jechać do DS we wtorek , ale nie pojedzie , pojedzie juz jutro około godz 14 tej , trzymajcie kciuki , jeszcze przyjmuje oferty który to zwierz sie przeprowadza :wink: :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lis 08, 2013 23:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

A nagrodą będzie masaż biustu przez Mikiego :mrgreen:
Tylko nagrodę trzeba odebrać osobiście :wink:

Strasznie mnie cieszy ten domek, bo nie dosyć że super fajny, to jeszcze wyrozumiały i kontaktowy :ok:
Chciała bym, aby wszystkie zwierzaczki takich domków doczekały, nawet jeśli trzeba na taki domek długo czekać :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Sob lis 09, 2013 0:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

phantasmagori pisze:A nagrodą będzie masaż biustu przez Mikiego :mrgreen:
Tylko nagrodę trzeba odebrać osobiście :wink:

Strasznie mnie cieszy ten domek, bo nie dosyć że super fajny, to jeszcze wyrozumiały i kontaktowy :ok:
Chciała bym, aby wszystkie zwierzaczki takich domków doczekały, nawet jeśli trzeba na taki domek długo czekać :ok:

Ba, to jest nagroda z wyższej półki :mrgreen: , bo tak jak Miki masuje biust to żaden inny nie potrafi i nawet do piet mu nie dorasta :wink: no wiec kto chce nagrodę odebrać osobiście to musi licytować które to zwierze idzie jutro do DS :piwa:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lis 09, 2013 14:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Nadejszła wiekopomna chwiła ..... :D Trzymam :ok: :ok: :ok:

Justa daj znać jak poszło
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Sob lis 09, 2013 15:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

No nasz zwierzak już pewnie w swoim nowym domku,ale będzie mi brakować tego towarzystwa:/

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Sob lis 09, 2013 17:34 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

alab108 pisze:Sara? :P

No i mamy konkurs roztrzygniety , tak to Sara dziś sie przeprowadziła do DS :lol: :lol: :lol:
W celu odebrania nagrody koniecznie trzeba sie do nas wybrać i odebrać nagrodę osobiście :wink: :twisted: :mrgreen:
A wyglądało to tak :

Dziś o godzi 14.30 nowi opiekunowie przyjechali po nas , Sara a teraz Zoja od razu ich przywitała jakby sie znali od lat :lol: , a po przyjechaniu do domu od razu pobiegła na górę domu , i czuła sie w nim jak u siebie , jedynie troszkę piszczała jak ja poszłam do wc , ale od razu została zajęta zabawą :)
Miała juz zapoznania z dwójka z trzech kotów i jest ok , nie ma stresu ani kotów , ani Zojki
A teraz dziewczę śpi wymęczone zabawą i wygląda na bardzo szczęśliwa :lol: :lol: :lol:

Bardzo dziękuje wszystkim którzy nam pomagali , pomagali w formie ogłoszeń , zdjęć , karmy , spaceru , to dzieki Wam wspólnymi siłami udało sie znaleźć dom , dom marzeń , każdemu życzę takiego domu :ok:
A juz mam tez fotki i wysle ja do naszej kochanej Phantasmagori i jak tylko znajdzie chwilkę to ja wstawi :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lis 09, 2013 20:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

:dance: :dance2: :dance:

Sara/Zojka w nowym domku.
Z wrażenia poszła spać :D
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Sob lis 09, 2013 20:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Cudownie, ale radość :) Saruniu bądź szczęśliwa :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob lis 09, 2013 21:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

No i koniec tajemnicy:) Sara będzie się miała bardzo dobrze w nowym domku:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

[poprzednia][następna]