Andrespol znalazłam kotkę

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 08, 2013 21:12 Andrespol znalazłam kotkę

Słuchajcie godzinę temu na środku Andrespola koło Łodzi pod sklepem przy mega ruchliwym skrzyżowaniu znalazłam szylkretową młodą kotkę prawdopodobnie w ciąży;/ A ja już mam dwa kocury znalezione odratowane jeden z nad morza uratowany rok temu drugi z gór tegoroczny( mama rozjechana 0,5km od niego) I teraz tak przepytałam Panie w sklepie co to za kot , powiedziały że od kilku dni tam siedzi i się do wszystkich łasi i każdego do domu odprowadza. Wsiadła mi do samochodu ku uciesze mojej trójkowej dzieciarni;) Wsadziłam ja do garażu z kuwetą dałam jeść rzuciła się tak że aż zwymiotowała a dostała nie dużo. Mogę ją jutro do weta zabrać, jest oswojona, łasi się wygląda w miarę dobrze. Rozwieszę ogłoszenia że znalazłam kotkę co jeszcze mam zrobić zostać raczej u nas nie może chyba że tymczasowo.
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść głęboko w serce. Potem je łamią....Lemur, Gruba, Ciasteczko, Kropka,Nori Bibi...

ObrazekObrazek

marta765

Od: Pt sie 09, 2013 12:40

Post » Sob lis 09, 2013 10:38 Re: Andrespol znalazłam kotkę

Szukaj pomocy w sterylce aborcyjnej. I szukaj domu stałego poprzez ogłoszenia w necie. Ale najpierw sterylka i to bezwzględna bez względu w jakim jest stanie "posiadania" Dobrze,że nią się zajęłaś. Fajna baka z ciebie i fajne masz dzieciaki.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>