TARA znów w konkursie KRAKVETU! GŁOSUJEMY!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lis 06, 2013 20:21 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Erin pisze:
Zosik pisze:
Uzupełniam (lista kilka postów wyżej) i ostatni raz pytam, czy ktoś jeszcze chciałby dorzucić grosik do siana?

A ja odpowiadam, że i owszem.
Ale nie wiem, czy ostatni raz 8)

Czekam w razie takim 8)
I chętnie poczekam jeszcze na kilka osób, co by dobić do 1500zł!
Było pięęęęknie...... :oops:
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Śro lis 06, 2013 22:00 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

wybacz, zapomniałam, że trzeba się podpisać. ale chyba tylko ja wysyłam takie głupie kwoty :ryk:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Czw lis 07, 2013 7:45 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Poszła dyszka :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lis 07, 2013 10:23 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Maupa pisze:wybacz, zapomniałam, że trzeba się podpisać. ale chyba tylko ja wysyłam takie głupie kwoty :ryk:

Wybaczam :D Twoje kwoty nie są głupie, tylko wyjątkowe :mrgreen:

Erin pisze:Poszła dyszka :ok:

Erin wielkie dzięki po raz któryś-tam :mrgreen:

Jeszcze przyszły pw z pytaniami o numer konta, więc czekamy aż spłyną kolejne wpłaty.

Matko, jak się ciesze, że ta zbiórka się udała!

Jesteście cudowni! A właściwie cudowne, bo chłop żaden się nie trafił.... a szkoda... 8)

Może jakiś dżentelmen dorzuciłby się też, żeby kwota była piękna i okrąglutka? :D
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Czw lis 07, 2013 11:12 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Zosik pisze:Erin wielkie dzięki po raz któryś-tam :mrgreen:

Po raz któryś-tam: nie za ma co :mrgreen:
Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lis 07, 2013 11:27 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Czy mogę prosić o nr konta na coś całkowicie symbolicznego do wysyłki w nocy z domu bo jest potrzebny kod :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lis 07, 2013 11:47 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

kussad pisze:Czy mogę prosić o nr konta na coś całkowicie symbolicznego do wysyłki w nocy z domu bo jest potrzebny kod :oops:

Oczywiście, już wysyłam pw.
Nie ma wpłat "symbolicznych" - każda jest na wagę złota, bo to kolejna kostka siana.
A biorąc pod uwagę, że Tara wynegocjowała naprawdę świetną cenę, to i więcej kostek, jak myślę :)
Dziękujemy! :D
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Czw lis 07, 2013 14:02 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Zosiku słodki, uzupełnijcie proszę z Floxanną rozliczenie w pierwszym poście/na trzeciej stronie, bo obecne są mocno nieaktualne ;) i ja wiem, że nadal czekamy - ale tak to można się zaczekać z nudów - a odświeżać spis trzeba :ok:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Czw lis 07, 2013 15:58 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Maupa pisze:Zosiku słodki, uzupełnijcie proszę z Floxanną rozliczenie w pierwszym poście/na trzeciej stronie, bo obecne są mocno nieaktualne ;) i ja wiem, że nadal czekamy - ale tak to można się zaczekać z nudów - a odświeżać spis trzeba :ok:

Na życzenie miłej Pani - uzupełniłam :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt lis 08, 2013 18:07 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

To poproszę nr konta, symbolicznie coś dorzucę, choć z końmi nie mam nic wspólnego :P
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pt lis 08, 2013 18:17 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Axa76 pisze:To poproszę nr konta, symbolicznie coś dorzucę, choć z końmi nie mam nic wspólnego :P

To z privem do Zosik, tak najszybciej :)

Dzięki :*

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pt lis 08, 2013 19:54 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Wysłałam. Dziękujemy Axa76! :piwa: :D

flox, a gdzie można się zaopatrzyć w ten nowy piękny banerek?

Wrzuć no tu jak najszybciej link! Obrazek
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt lis 08, 2013 20:02 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Zosik pisze:Wysłałam. Dziękujemy Axa76! :piwa: :D

flox, a gdzie można się zaopatrzyć w ten nowy piękny banerek?

Wrzuć no tu jak najszybciej link! Obrazek

Ale ze mnie sierota, zrobiłam, sobie wstawiłam, a tu zapomniałam (się pukam w głowę).

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=155387][img]http://imageshack.com/a/img801/1181/xktq.png[/img][/url]

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pt lis 08, 2013 20:07 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

Bele nie za mocno Obrazek

Piękny, świeży, pachnący jeszcze fabryką banerek! Proszę podpinać! :D
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt lis 08, 2013 20:17 Re: ZBIERAMY na siano dla koni z Tary i myślimy nad pomocą k

A propos pukania nie za mocno... dziś widziałam w Castoramie fenomenalnie wielki młotek i się zastanawiałam, do czego służy, może właśnie do tego, żeby się lub kogoś w głowę puknąć ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

[poprzednia][następna]