Zajrzalam z nadzieja, ze juz jestes w domku - a tu prosze nadal szpital... Moze to sugestia, iz powinnaś jeszcze cos przeczytac ? Oczywiscie jak juz sie wyspisz i nabierzesz sil Trzymam kciuki za spadek goraczki i pamietaj - pisz jak mozemy pomoc... bo z tym zabieraniem zwierzakow na kolonie i grupowym badaniem szpiku musimy chyba jeszcze poczekac
Magija trzymaj się Gdybyś jeszcze potrzebowała krwi,to dawaj znać,pod koniec miesiąca będę oddawać. Myślę,że jednak nie będzie takiej potrzeby. Zdrowiej szybko
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Madziu i ja ściskam, a śpij dużo sen to najlepsza regeneracja dla człowieka. Gorączka musi odpuścić, a okłady zimne na czółko i nadgarstki soie robisz? To dobrzez zbija temperaturę
Magija pisze:nadal bardzo wysoko gorączkuję, powyżej 39st jestem wyczerpana tymi gorączkami
Madziu te zimne okłady na czoło i nadgarstki by Ci się przydały, to przynosi choć troszkę ulgi...ściskam Madziu i niech to świństwo wreszcie z tymi gorączkami Ci odpuści.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła