Na wpłaty czekam 7 dni od daty dokonania zakupu. Możliwa wysyłka wg cennika poczty.
Przedmiotem bazarku jest szeroko pojęta biżuteria, w tym srebrny komplet (bransoletka + łańcuszek) robiony na zamówienie o niepowtarzalnym splocie.
OPCJA KUP TERAZ:
Kolczyki:
1. Zrobione specjalnie dla mnie z pozostałości po naszyjniku. Plastikowy prostokąt plus koralik plus plastikowe serduszko, utrzymane w tonacji czerń-biel... Używane przeze mnie - zdezynfekowany bigiel. NIE SREBRO.
cena 10 zł

2. Zrobione przez moją siostrę przepiękne kolczyki nie zostały nigdy założone. Miały być prezentem, ale ostatecznie nie były. Płytka z serduszkiem, granatowy korali i bigiel NIE SREBRNY.
cena 5 zł

3. Prześliczne czarne wiszące kolczyki, kupione kilka lat temu w Orsay miałam na sobie zaledwie dwa lub trzy razy. Meta i osadzone w nim czarne koraliki. Wkrętka NIE SREBRNA, ale nie uczula.
cena 5 zł

4. Leciutkie drewniane kolczyki okręcone niebieską nitką. Bigiel NIE SREBRNY.
cena 5 zł

5. Kupione na prezent na MIAU koła z nanizanymi koralikami i kulą z takiego pięknego, błyszczącego kamienia (podobny do piasku pustyni), którego nazwa wyleciała mi z głowy
cena 10 zł

6. Śliczne jasnozielone kule na łańcuszku. Nieużywane. Bigiel NIE SREBRO.
cena 5 zł

7. Ażurowa ozdoba, zielony koralik i skrzydełko. Nie używane. Bigiel NIE SREBRO.
cena 5 zł

Bransoletki:
8. Metalowe ozdoby i kamyczki na gumce. Ciężkawa, ale fajnie wygląda. I jest podwójnie spleciona.
cena 5 zł

9. Sztuczne perełki na gumce. Nowe.
cena 5 zł komplet

10. Drewniane koraliki przywiezione z Zakopanego. Założone kilka razy - dość okazyjnie. Kolorystyka: róż, pomarańcz, granat, żółć.
cena 4 zł komplet

11. Metal i płytka. Bez napisu. Prawie nowa. Swoje odleżała wśród bransoletek.
cena 2 zł

12. Nietypowa bransoletka: po 8 koralików na rzemyku, a po środku serduszko Svarovskiego. Do zawiązywania na ręce. Jedna z moich ulubionych, po jakimś czasie mi się znudziła.
cena 10 zł

Wisiory:
13. Chyba Agat NA SREBRZE (chociaż łańcuszek gorszej próby), fajnie się nosi.
cena 10 zł

14. Od lewej: metal - płytka, która była częścią innego naszyjnika, SREBRO - serce, plastik - żółta łezka, lekko ułamana, kamień - za cholerę nie wiem jaki - prezent to był i nie dopytałam.
metal
serce
łezka
kamień
cena 5 zł każdy

Inne:
15. Drewniane korale. Ładne, prawie nie noszone, jak nowe.
cena 5 zł

16. Kocie przywieszki typu "charms" zakupione na Miau lub Allegro do mojej bransoletki.
cena 5 zł każda
góra od lewej
1-
2- skaskanh
3-
dół od lewej
1-
2-
3-

LICYTACJA SREBRNEGO KOMPLETU.
Trwa od dziś - 06.11.2013 roku do 20.11.2013 roku do godziny 20:00.
Komplet składa się z bransoletki i łańcuszka w pięknym, czerwonym opakowaniu (oryginalne jeszcze od jubilera). Długość podam po powrocie do domu.
cena wywoławcza: 50 zł

Minusz