Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fruciu pisze:a ja mam taką nieśmiałą prośbę, nie chcę się wyręczać, ale czy mogłabym kogoś prosić o zabranie przy okazji ze schroniska plakatów w spr. nakrętek?![]()
chciałam dać do 2 szkół, ja mogę tam podjechać po pracy ale nie wiem czy ktoś mi to wyda
chyba że są gdzieś indziej dostępne i mogę sama je odebrać
terenia1 pisze:Dziś do domu pojechał Messino troszkę się chłopak naczekał
terenia1 pisze:Dziś do domu pojechał Messino troszkę się chłopak naczekał
Iwona11 pisze:terenia1 pisze:Dziś do domu pojechał Messino troszkę się chłopak naczekał
Super wiadomość![]()
A ja właśnie dzisiaj powiesiłam jego ogłoszenia w zoologicznym Torro i w Łapie Bazyla na KlimontowieWcześniej wywiesiłam go w Najlepszych Karmach, u mojej wetki no i w Urzędzie Miejskim, aha jeszcze zostawiłam parę ogłoszeń u kosmetyczki, fryzjera i rodziny, żeby rozpowszechniali. Mam prośbę, jak będę jakieś telefony o koty, które mają papierowe ogłoszenia ( aktualnie Sielanka, Rozalka, Miłek) możecie pytać z jakiego ogłoszenia ktoś dzwoni?. Chciałabym wiedzieć czy w ogóle jest jakiś odzew na te papierowe czy tylko z internetu. Jak będzie jakikolwiek odzew, to postaram się robić takie papierowe, wieszać i rozdawać.
mrymry pisze:Dziś w boksie M i R zastałam wymioty ale nie wiem czyje. Miłek troszkę jadł, wyglądał jakby lepiej, Rozalka nic nie ruszyła, tylko trochę wody jak jej podsunęłam, nie chciała być głaskana, nic nie chciałaBadi cały czas dorgi oddechowe w wydzielinie. Nie podawałam żadnych leków nikomu bo ani na forum ani w kartach nie znalazłam nic czego mogłabym się trzymać (tylko immunodol Badiemu i Stefci na karmę). Zrobiłam małe "przemeblowanie" z radiem- mam nadzieję że nikt mnie nie zabije a raczej umili to wszystkim życie;) kaloryferki zostawiłam na takim lekkim grzaniu bo zimno.
terenia1 pisze:Wystawiam już grafik na przyszły tydzień, mnie nie ma od wtorku do piątku wyjeżdżam na delegację z pracyterenia1 pisze:Grafik dyżurów 11.11.-17.11.
11.11. pon. rano brak wiecz. brak
12.11. wtorek rano brak wiecz. brak
13.11. środa rano brak wiecz. brak
14.11. czwartek rano brak wiecz. brak
15.11. piątek rano brak wiecz. brak
16.11. sobota rano brak wiecz. brak
17.11. niedziela rano brak wiecz. brak
terenia1 pisze:Wystawiam już grafik na przyszły tydzień, mnie nie ma od wtorku do piątku wyjeżdżam na delegację z pracy
Grafik dyżurów 11.11.-17.11.
11.11. pon. rano brak wiecz. brak
12.11. wtorek rano brak wiecz. brak
13.11. środa rano brak wiecz. brak
14.11. czwartek rano brak wiecz. brak
15.11. piątek rano brak wiecz. brak
16.11. sobota rano brak wiecz. brak
17.11. niedziela rano brak wiecz. brak
terenia1 pisze:Grafik dyżurów 04.11.-10.11.
04.11. pon. rano Beatka wiecz. Mara
05.11. wtorek rano Ania wiecz. brak
06.11. środa rano Beatka wiecz. Agata
07.11. czwartek rano Ania wiecz. Ewa
08.11. piątek rano brak wiecz. Teresa
09.11. sobota rano Ania wiecz. brak
10.11. niedziela rano Mara wiecz. Agata
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], isiaja, Patrykpoz i 79 gości