Moderator: Estraven
ARKA pisze:Dalam z nac do programu 'miedzy nami' wlasnie juz pora zadzwonic jakie decyzje zapadly![]()
Tak bedziemy sie z tymi dwoma tez kontaktowac tylko chialm miec juz kliniki zgloszone no bo co moge teraz zaoferowac a za tydzien juz bedzie wiecej, coraz wiecej:)
Dalam tez do takich tygodnikow 'poczytnych' dla ogolu, ktore umieszczaj rozne sensacje z zycia aktorow itd. Zainteresowali sie nasza Prezes wiec i o akcji bedzie przemyconeCzyli ma byc dwa w jednym
berni pisze:a jak to dokładnie będzie z tymi plakatami? w jaki sposób dotrą do lecznic? bo mogłabym wysłać listy do bardziej oddalonych miejscowości, ale jeżeli trzeba dostarczyć osobiście to mialabym niewielki kłopocik.

berni pisze:dzięki za odpowiedź. w sumie chodziło mi o plakaty,ale moja wina, bo składnia mojego pytania nie sprecyzowala o co dokladnie chodzi. a chodzi o plakaty, czy je trzeba dostarczyc osobiście???? bo skad sobie te lecznice wezmą, niektóre nie maja dostępu do netu.
berni pisze:a co do Krakowa, to można to załatwić osobiście??? narazie jestem na miejscu- sesja:(,ale sobote mam wolną to mogę skoczyć tu i ówdzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kota_brytyjka, Silverblue i 37 gości