Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sarah DeMonique pisze:aaa, ok.
Kurcze, bo moje futra wcześniej w ogóle nie chwytały się karmy z rybami... Rybki chętnie, nawet takie w pomidorach wymemłane, ale chrupki z rybą - nigdy w życiu. Toż to zło!!!
Milena_MK pisze:No tak, lepiej im dawać chrupki bez ryby w takim razie. Zwłaszcza, że najmniejsze opakowania tego ToTW są po ponad 2kg pakowane, więc szkoda by było, żebś kupiła i potem oddawała.
Słuchajcie - moja Elisha mnie wkurzyłasiedzę w pokoju, mokre nietknięte. Myślę - przegłodzę małą, nie dam chrupek, to może mokre zje. Nagle z kuchni słychać "chrup chrup". Patrzę - pies śpi przy drzwiach. A ta mała złodziejka jadła psu suchą karmę!!! Oj jak pogoniłam! Teraz jest foch...
Milena_MK pisze:No u nas też było tak, że pies wyjadał kotom wszystko jak tylko się go spuściło z oka (z resztą... nie tylko kotom... kiełbasą też się poczęstował ze stołu...). Natomiast tak ją nauczyliśmy, że do pokoju kotów praktycznie już nie wchodzi. Poza tym miseczki ustawiam na troszkę wyższym poziomie na szafce. Natomiast nie zauważyłam, aby koty jakoś szczególnie interesowały się karmą psa. Owszem, Benio kilka razy turlał ją sobie, ale nie próbował, bo to za duże krokiety. A moja francicha dzisiaj widocznie chciała postawić na swoimNie dasz mi suchego? Jesteś pewna?
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości