Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KiraLupus pisze:Dzisiaj przyszła nam paczka dla kociąt naszych, TŻ tam im nakupował jakieś zabawki, myszki, piłki , mleko itd.... Skaczemy w kółko z tymi zabawkami, popychamy piłeczki, machamy myszkami a koty.... za najlepszą rozrywkę uznały karton, w którym ww przyszły..![]()
W pewnym momencie TŻ już taki sfrustrowany z żartobliwą złością do nich:
-To tatuś ciężko zarobione pieniądze wydaje na zabawki a wy nic?! Było mówić od razu, że karton wolicie, taniej by mi wyszło...
Bryska4 pisze:KiraLupus pisze:Dzisiaj przyszła nam paczka dla kociąt naszych, TŻ tam im nakupował jakieś zabawki, myszki, piłki , mleko itd.... Skaczemy w kółko z tymi zabawkami, popychamy piłeczki, machamy myszkami a koty.... za najlepszą rozrywkę uznały karton, w którym ww przyszły..![]()
-To tatuś ciężko zarobione pieniądze wydaje na zabawki a wy nic?! Było mówić od razu, że karton wolicie, taniej by mi wyszło...
To nie wiedzieliście?![]()
Kartonowe pudełko, kulka z papieru i kawałek sznurka z ludziem na drugim końcu. Najlepsze zabawki dla kota
Bryska4 pisze:KiraLupus pisze:Dzisiaj przyszła nam paczka dla kociąt naszych, TŻ tam im nakupował jakieś zabawki, myszki, piłki , mleko itd.... Skaczemy w kółko z tymi zabawkami, popychamy piłeczki, machamy myszkami a koty.... za najlepszą rozrywkę uznały karton, w którym ww przyszły..![]()
To nie wiedzieliście?![]()
Kartonowe pudełko, kulka z papieru i kawałek sznurka z ludziem na drugim końcu. Najlepsze zabawki dla kota
fajerka pisze:Mruczysławie, czy mógłbyś zabrać odbyt z mojej twarzy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 40 gości