Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lis 06, 2013 20:59 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

halinka1403 pisze:
basidrak20 pisze:25 do sypialni z tym ze chcialabym zaslonki cos jak w 51. Da sie ? Nie umiem sobie tego wobrazic ;)

Wybralam. Ufffff. Teraz czekam na informacje.

Tak jak pisałam ,25 już nie mam.Przemierzyłam 49 (bo o niej na początku pisałaś)i mam 5.30m.,więc była by troszkę mniej przymarszczona.Ale to już musisz zdecydować sama.
Z innych firanek kremowych,gipiurowych mam taką.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ldnaaaaa... moze byc ... a ni ma takiego j tasmy co by nie byla 1:2tylko rzadziej :/
Jak nie ma to trudno bede mniej marszczyc :) chce taka.

basidrak20

Od: Pon kwi 22, 2013 10:24

Post » Śro lis 06, 2013 22:37 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

basidrak20 pisze:
halinka1403 pisze:
basidrak20 pisze:25 do sypialni z tym ze chcialabym zaslonki cos jak w 51. Da sie ? Nie umiem sobie tego wobrazic ;)

Wybralam. Ufffff. Teraz czekam na informacje.

Tak jak pisałam ,25 już nie mam.Przemierzyłam 49 (bo o niej na początku pisałaś)i mam 5.30m.,więc była by troszkę mniej przymarszczona.Ale to już musisz zdecydować sama.
Z innych firanek kremowych,gipiurowych mam taką.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ldnaaaaa... moze byc ... a ni ma takiego j tasmy co by nie byla 1:2tylko rzadziej :/
Jak nie ma to trudno bede mniej marszczyc :) chce taka.

Chyba nie do końca Cię rozumiem :D
Tej firany,które zdjęcie wkleiłam,mam dużo,więc wystarczy na marszczenie 1:2.
Resztkę to mam tej firany,z ktorej jest uszyty nr.49(z szeroką gipiurą na dole),o którą pytałas na początku.
I teraz nie wiem na którą się decydujesz :?:
Co do skośnych zaslonek,to nie podałaś , jakiego koloru miały by być :?:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Śro lis 06, 2013 22:43 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

To chce ta co wystarczy czyli te co wkleilas :) mieszam z niewyspania kotka cala noc rodzila i dzis nietomna.

basidrak20

Post » Śro lis 06, 2013 22:48 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Ne wiem jaki chce kolor do sypialni cos bez jasny braz brudne zloto ... w sypialni mam jasne sciany miala byc kawa z mlkim a wyszedl krem. Poki co nie ma tamzadnych dodatkow wiec cos w brasie jasnym moze byloby super. Tak wiem zawracam gitare ale masz tyle piknosci ze ne moge sie zdecydowac :D

basidrak20

Post » Śro lis 06, 2013 23:00 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

basidrak20 pisze:Ne wiem jaki chce kolor do sypialni cos bez jasny braz brudne zloto ... w sypialni mam jasne sciany miala byc kawa z mlkim a wyszedl krem. Poki co nie ma tamzadnych dodatkow wiec cos w brasie jasnym moze byloby super. Tak wiem zawracam gitare ale masz tyle piknosci ze ne moge sie zdecydowac :D

Mam zlotą taftę kreszowaną,więc myśle,że była by fajna.Wyśle Ci jutro zdjęcie.Powiedz mi jeszcze ,czy te zasłonki mają być same,czy razem z mini lambrekinem ,typu bombka,takim jak w nr.53 :?:

I jeszcze pytanie co do salonu.To ma być firana dluga na balkon i krótka na okno.Czy dobrze zrozumiałam :?:
Postaram się jutro też przedstawić Ci kosztorys,żebyś wiedziała na czym stoisz :D
A dzisiaj już idę spać,bo też ledwo na oczy patrzę ze zmęczenia :D Dobranoc :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Post » Czw lis 07, 2013 0:14 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Tak do salonu dluga i krotka. ;)

basidrak20

Post » Czw lis 07, 2013 16:35 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

basidrak20 pisze:Ne wiem jaki chce kolor do sypialni cos bez jasny braz brudne zloto ... w sypialni mam jasne sciany miala byc kawa z mlkim a wyszedl krem. Poki co nie ma tamzadnych dodatkow wiec cos w brasie jasnym moze byloby super. Tak wiem zawracam gitare ale masz tyle piknosci ze ne moge sie zdecydowac :D

Tkanina do sypialni,o której pisałam
Tergalet kresz
Obrazek
Tafta kresz
Obrazek

Czy któraś Ci pasuje kolorystycznie :?:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Czw lis 07, 2013 16:37 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

halinka1403 pisze:

Tkanina do sypialni,o której pisałam
Tergalet kresz
Obrazek

Czy któraś Ci pasuje kolorystycznie :?:

Tak :) ta

basidrak20

Post » Czw lis 07, 2013 19:07 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Wysłałam kosztorys na pw.
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Czw lis 07, 2013 20:35 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

halinko - a czy masz jakiś materiał zasłonowy, którego szalone koty nie pozaciągają swoimi szponami? Kolorystyka - szary, niebieski.
Z firanek anty-kocio co polecasz (poza brakiem)? Takie a'la siatka?
Szykuję zamówienie do nowego mieszkania, ale muszę wszystko pomierzyć i przemyśleć.

RatMaga

Od: Wto maja 03, 2011 18:48

Post » Pt lis 08, 2013 6:59 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

RatMaga pisze:halinko - a czy masz jakiś materiał zasłonowy, którego szalone koty nie pozaciągają swoimi szponami? Kolorystyka - szary, niebieski.
Z firanek anty-kocio co polecasz (poza brakiem)? Takie a'la siatka?
Szykuję zamówienie do nowego mieszkania, ale muszę wszystko pomierzyć i przemyśleć.

Jeśli chodzi o zasłonówkę ,przynajmniej u mnie,a mam dużo kotów,najlepiej sprawdzają się tkaniny mięte,czyli kreszowane.Nawet jak wbiją pazurki,to na tych tkaninach nie widac zaciągnięć.
Jeśli Twoje koty nie lubią jeść sznurków,to polecam makarony(sznurki)Mam też nową sieć, taką z dużymi oczkami,grubą,a'la gipiurową.Na niej też nie widać zaciągnięć.Zrobię zdjęcia,bo to cięzko słowami określić :D
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Pt lis 08, 2013 18:12 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Makarony były i się nie sprawdziły bo Borys jest sznurkożercą.
O takiej sieci właśnie myślałam...

RatMaga

Post » Sob lis 09, 2013 16:10 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

RatMaga pisze:Makarony były i się nie sprawdziły bo Borys jest sznurkożercą.
O takiej sieci właśnie myślałam...

Mam taką
Obrazek
To jest nowosć na rynku,i niestety dość droga,ale bardzo ładna zarówno do wnętrz stylowych ,jak i nawoczesnych.
Mam też zwykła sieć ,ale na niej widać każde zaciągnięcie.
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Nie lis 10, 2013 21:09 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Fajna... A droga to znaczy?
Z tą zwykłą siecią to mnie zasmuciłaś, bo na nią liczyłam...
Mam w nowym mieszkaniu 3 okna od podłogi do ziemi - i nie wiem co tak dać ze względu na te "bander-zwierze".

RatMaga

Post » Nie lis 10, 2013 21:23 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

RatMaga pisze:Mam w nowym mieszkaniu 3 okna od podłogi do ziemi ".

ciekawe jak te okna wyglądają :twisted: 8) :mrgreen:

basidrak20

[poprzednia][następna]