Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Bellemere pisze:Chciałam Was poinformować, że mamy chętny DT
I teraz uwaga: jest w Sopocie. Na szczęście córka chętnej Pani będzie za niedługo w Łodzi, więc za zwrot kosztów paliwa podjedzie do nas, do Sosnowcaw związku z tym...
WIELKA PROŚBA!
Potrzebujemy teraz bardzo wsparcia finansowego. Pieniądze na:
- wyprawkę, koszt około 100zł (2kg bezzbożowej suchej, karma mokra na miesiąc, opakowanie żwirku, łopatka do kuwetki, miseczkę itd.)
- zwrot kosztów paliwa, około 100-120zł
DT jest w pewnym sensie płatny, to znaczy, że będę pokrywać koszty związane z utrzymaniem i ewentualnym leczeniem Mefisty. Ja jestem studentką, nie pracuję, więc zbyt wiele nie mam... Ale zrobię wszystko, żeby koteczce było dobrze. Więc każda nadprogramowa złotówka pójdzie na Maleńką w DT
BARDZO PROSIMY Z AGĄ O POMOC!
Bellemere pisze:Chciałam Was poinformować, że mamy chętny DT
I teraz uwaga: jest w Sopocie. Na szczęście córka chętnej Pani będzie za niedługo w Łodzi, więc za zwrot kosztów paliwa podjedzie do nas, do Sosnowcaw związku z tym...
WIELKA PROŚBA!
Potrzebujemy teraz bardzo wsparcia finansowego. Pieniądze na:
- wyprawkę, koszt około 100zł (2kg bezzbożowej suchej, karma mokra na miesiąc, opakowanie żwirku, łopatka do kuwetki, miseczkę itd.)
- zwrot kosztów paliwa, około 100-120zł
DT jest w pewnym sensie płatny, to znaczy, że będę pokrywać koszty związane z utrzymaniem i ewentualnym leczeniem Mefisty. Ja jestem studentką, nie pracuję, więc zbyt wiele nie mam... Ale zrobię wszystko, żeby koteczce było dobrze. Więc każda nadprogramowa złotówka pójdzie na Maleńką w DT
BARDZO PROSIMY Z AGĄ O POMOC!
Bellemere pisze:Jeśli tylko to nie będzie dla Ciebie kłopotwidziałam Twoje dzieła i mi się strasznie podobają, wydaje mi się, że miałyby wzięcie
gpolomska pisze:A jaka to pani? Napiszesz na PW? Sprawdzona jakaś? Żeby nie było jak w Zabrzu albo jak w ostatnim ostrzeżeniu o osobie na FB o płatnych DT.
Czarna puma pisze:Kurcze ja tez zawoze swojego tymczasa do Sopotu wlasnie...![]()
![]()
Miejmy nadzieje,ze to tylko zbieg okolicznosci co do miasta:/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości