PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lis 06, 2013 18:12 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

trzymam :ok:

mi włosy lecą od jakiegoś czasu ale radical pomaga trochę
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Od: Wto gru 26, 2006 18:42

Post » Śro lis 06, 2013 18:17 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Mi właśnie w ogóle nie leciały. na szczotce zostawało ledwo kilka włosów. A wczoraj... Kłęby takie, jak po czesaniu naszego psa :( może faktycznie coś kupię, chociaż jakieś witaminy... Masakra... Dziwię się, że mi jeszcze coś w ogóle na głowie zostało.

To na razie byłby tylko DT, ale zawsze... ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Śro lis 06, 2013 18:17 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Ja kupiłam Vitapil, bo mi polecono, ale co z tego jak zapominam łykać :ryk: Poza tym kto by połknął taką dużą, zieloną pigułę...

A tak na serio, to po operacji, kiedy praktycznie na głowie zostały mi dwa włosy na krzyż, pomogły mi: Merz Special i ten szamponik:
http://www.pharmaceris.pl/pl/oczyszczanie-i-pielegnacja/40/skoncentrowany-szampon-wzmacniajacy-do-wlosow-oslabionych-wlosy-z-tendencja-do-wypadania-normalne-i-przetluszczajace-sie-h-keratineum/214

Niestety zawiera znienawidzone przez wszystkich Sodium Laureth Sulfate, ale i tak daje rade

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Śro lis 06, 2013 18:21 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Brzmi fajnie, ale tak mi się coś wydaje, że nie na moją kieszeń :ryk:
Ja tabletki nawet umiem łykać regularnie, dałabym radę :D
A SLS i SLES mi tak bardzo nie przeszkadzają, wolę te bez, ale nie zaobserwowałam żadnych różnic w używaniu jednego i drugiego.
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Śro lis 06, 2013 18:43 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Wiesz co, ten szampon jest bardzo wydajny, jego się malutko nakłada, tylko ma jedną wadę - nie pieni się. Poleciłam go koleżance która miała problemy z wlosami i też zachwala. Na pewno gdzieś znajdziesz w promocji, często SuperPharm ma go w promocji.

Milena_MK

Post » Śro lis 06, 2013 18:46 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Wiesz... Jak sobie to dzisiaj przeliczyłam, co jeszcze muszę kupić w tym miesiącu, to zostaje mi 8zł :ryk:

Kosztuje 8zł? :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Śro lis 06, 2013 18:48 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Echhh no tyle to nie... Ale może za miesiąc Ci się uda kupić. Ja w sumie już go nie używam, bo jak zadziałał to po 4 miesiącach przeszłam na coś innego, bardziej marketowego :) Ale chyba znowu wrócę do niego, bo mnie wkurza ta ilość włosów na szczotce :/

Milena_MK

Post » Śro lis 06, 2013 18:54 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Mnie ze stresu włosy posiwiały.... poważnie. Miałam wtedy 25 lat i praktycznie w ciągu 2 tygodni miałam mnóstwo białych (całych) włosów.
Dopiero przy zaburzeniach hormonalnych (niedoczynność tarczycy) włosy wychodziły mi garściami. Kiedyś miałam burze loków niczym Magda Gessler a teraz.... Belle widziała ..... 1/4 z tego mi została i to proste !

Ja brałam kiedyś tabletki Silica. Co prawda w celach poprawy stanu paznokci ale na włosy też mi wtedy fajnie działała. Jest ziołowa. I starczy Ci 8 zł na miesiąc kuracji :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za domek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=157693

Obrazek Tęsknimy... Cały czas i bez końca.

Agnes181jaw

Od: Czw maja 16, 2013 18:19

Post » Śro lis 06, 2013 19:12 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Oooo, coś za 8zł! Na moją kieszeń w sam raz! :D

Dziewczyny kochane - mamy DT w Sopocie, zauroczony Mefistą. Córka chętnej Pani będzie za niedługo w Łodzi i za zwrot kosztów paliwa może podjechać do Sosnowca, to około 120zł. Wyprawka dla Małej będzie kosztowała około 100zł, DT będzie płatny w pewnym sensie, bo pani też najlepszej sytuacji finansowej nie ma, ale bardzo chce pomóc, więc będę kupować karmę i żwirek.
Razem z Agą organizujemy zbiórkę na miau i na Facebooku, trzymajcie kciuki, bo jak tak trzymacie, to widzę, że dobrze nam idzie! ;)
I na pewno jutro będę robić jakiś bazarek. Może któraś z Was coś wypatrzy ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Śro lis 06, 2013 19:18 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

ale fajnie, że się udało! zawsze to lepsza opcja dla Mefisty!

sprawdź sobie pw :)

Milena_MK

Post » Śro lis 06, 2013 19:20 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Bellemere pisze:Oooo, coś za 8zł! Na moją kieszeń w sam raz! :D

Dziewczyny kochane - mamy DT w Sopocie, zauroczony Mefistą. Córka chętnej Pani będzie za niedługo w Łodzi i za zwrot kosztów paliwa może podjechać do Sosnowca, to około 120zł. Wyprawka dla Małej będzie kosztowała około 100zł, DT będzie płatny w pewnym sensie, bo pani też najlepszej sytuacji finansowej nie ma, ale bardzo chce pomóc, więc będę kupować karmę i żwirek.
Razem z Agą organizujemy zbiórkę na miau i na Facebooku, trzymajcie kciuki, bo jak tak trzymacie, to widzę, że dobrze nam idzie! ;)
I na pewno jutro będę robić jakiś bazarek. Może któraś z Was coś wypatrzy ;)

A będziesz miała kontakt z tą kobietą? Bo płacić za coś, co w sumie potem ona może Ci powiedzieć, że nie będzie zdawać relacji itp...

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro lis 06, 2013 19:21 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

To wyprawka się przyda :ok:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Śro lis 06, 2013 19:24 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Będzie, będzie - a także umowa adopcyjna, Pani obiecała, że będzie też wysyłać zdjęcia i sama z siebie szukać domku stałego. To na razie nasza najlepsza opcja. Byle gdzie też bym Mefisty nie oddała :)
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Śro lis 06, 2013 19:25 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

To super ;) Bo mój TŻ się martwi o czarne maleństwo bardzo i już go uspokoiłam :)

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro lis 06, 2013 19:30 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Na pewno Ania by nie oddała byle gdzie! Fajnie, że ma zapewniony DT. Super musi być ta kobieta, w sumie to drugi koniec Polski a się zgodziła.

Milena_MK

[poprzednia][następna]