Wyjedź tu człowieku na kilka dni a wcześniej zaglądaj ukradkiem to później wszystko zgubisz albo stracisz i nie wiesz o niczym co dzieje się w świecie i dookoła

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:
Ale piękny![]()
![]()
bulba pisze:Sylwuś, spóźniłam sięale życzę Ci wszystkiego naj, naj, najlepszego. Zdrówka, szczęścia, radości, pomyślności, spokoju i czego tylko pragniesz
kussad pisze:Sylwuniu bardzo spóźnione ale najserdeczniejsze![]()
![]()
![]()
![]()
Wyjedź tu człowieku na kilka dni a wcześniej zaglądaj ukradkiem to później wszystko zgubisz albo stracisz i nie wiesz o niczym co dzieje się w świecie i dookołaDobrze, że chociaż tutaj w biurze służbowo nie jestem odcięta od świata, bo prywatnie chwilowo tak
Kociara82 pisze:spozniona ale jestemMysiu
miauwitam
Myszolandia pisze:Częstujcie się Rjebjata![]()
isabell36 pisze:Sylwia, ja wiem że imieninowo - ale tylko takiego emotka znalazłam![]()
a z innych stron jeszcze się nie naumiałam wstawiać![]()
![]()
Kociara82 pisze:sory, ale nie bylo mnie tu wieki cale...
Ewa L. pisze:Kociara82 pisze:yyyyyy ktos tu ma dzis imieniny?? No tozdrowka, bo nic nie jest wazniejsze
Wczoraj
kicikicimiauhau pisze:To ja też spóźniona zdrówka życzę
Kociara82 pisze:sis, malo mnie tu i tak bedzie...
Caragh pisze:Hello Słodziaki![]()
![]()
Kociara82 pisze:wybaczcie maly spamik, ale chcialam zaprosic na bazarek dla Kociej Przystani z Sosnowca viewtopic.php?f=20&t=158041 ktorej calym sercem kibicuje niemal od poczatku. Ta organizacja swietnie sie rozwija, niedawno kociarnia zmienila adres, teraz to znacznie wieksze pomieszczenie, ktore daje o wiele wiecej mozliwosci niz wczesniejsza piwnica... Pomogli juz wielu zwierzakom, dla kazdego maja serce... Drobny zastrzyk gotowki sie im napewno przyda, wiec pomyslmy juz teraz o prezentach pod choinke dla najblizszych bo przy okazji zakupow dla siebie mozna troszke wspomoc Kocia Przystan
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 108 gości