Kociaki i koty w lecznicy w Katowicach pilnie szukają domów.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 13, 2013 18:59 Kociaki i koty w lecznicy w Katowicach pilnie szukają domów.

W lecznicy w Katowicach u dr.Pałys znajduje się dużo małych, średnich i dorosłych bezdomnych kotków, które bardzo potrzebują domów, troskliwej opieki i miłości.

Wszystkie kociaki są wyleczone, odrobaczone i mają książeczki zdrowia.
Wszystkie trafiły do dr.Pałys z powodu bezdomności, chorób, zaniedbań poprzednich opiekunów. Kolejne potrzebujące pomocy już czekają na miejsce w lecznicy, lecz tylko adopcja zdrowych i wolne miejsce w klatce może im pomóc.

Kotki powinny jak najszybciej znaleźć się już w swoich własnych domach, ponieważ zima zbliża się wielkimi krokami i chore kociaki które pozostały na dworze nie przeżyją bez leczenia i ciepłego kąta.
Pani dr.Ewelina Pałys nie uratuje już więcej bez pomocy innych ludzi. Nie tylko tych, którzy nieustannie przynoszą chore do Niej, ale tych osób, które zaadoptują lub wspomogą ją karmą, żwirkiem, grosikiem.
Dr. Pałys oferuje im sama wszystko - leczenie, opiekę, karmienie. Jednak i weterynarz za wszystko musi zapłacić - nic nie ma za darmo. Poświęca im swój czas, leczy i wszystko robi aby miały dobrze i szuka im domów.
Pomóżmy Jej w tym.
Kotki przebywają w lecznicy "Pupil" w Katowicach ul. Józefowska 100

Jeśli ktoś z Państwa zechce adoptować kotka, proszę bezpośrednio kontaktować się z p.dr Pałys w lecznicy lub pod nr. telefonów: 660 040 309, 32/353 93 95.
Jeżeli ktoś z Państwa zechce przekazać grosik jako darowiznę aby pomóc kociakom, nr konta prześlę na pw.

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Pon paź 14, 2013 11:06 Re:

Biedne kociaki, ale ja niestety nie mogę pomóc :( Raz miałam przyjemność spotkać się z Panią Doktor i to naprawdę wspaniały człowiek.
kicikicimiauhau

Post » Pon paź 14, 2013 19:58 Re: Kociaki i koty w lecznicy w Katowicach pilnie szukają do

Cudne koty potrzebują domków a tu taka cisza...

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pon paź 14, 2013 21:28 Re: Kociaki i koty w lecznicy w Katowicach pilnie szukają do

Serce boli, jak patrzę ile jest tych biedactw bezdomnych,opuszczonych,chorych :( Dobrze, że są tacy jeszcze lekarze, jak ta pani dr. Szkoda, że koteczki nie mają banerku, mogła bym choć tak pomóc. Warto tez udostępniać ich na FB, tam wchodzi więcej ludzi
ObrazekObrazek

bodzia_56

Od: Czw paź 20, 2011 21:55

Post » Pon paź 14, 2013 22:09 Re: Kociaki i koty w lecznicy w Katowicach pilnie szukają do

Dobry pomysł z banerkiem kto może pomóc zrobić :?

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto paź 15, 2013 7:16 Re: Kociaki i koty w lecznicy w Katowicach pilnie szukają do

Przydałoby się trochę te koty zindywidualizować, podać płeć, orientacyjny wiek i usposobienie. iwoo1, uda Ci się zdobyć takie informacje? Mogę pokombinować coś z Facebookiem. I może opublikować je na serwisach ogłoszeniowych? Plakaty rozwieszane np. w sklepach zoo to też jakaś myśl...
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Od: Pt sty 10, 2003 20:42

Post » Nie paź 20, 2013 10:04 Re: Kociaki i koty w lecznicy w Katowicach pilnie szukają do

Ja nie potrafię robić banerów, może ktoś.....?
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Od: Pt sty 10, 2003 20:42

Post » Wto paź 29, 2013 9:45 Re: Kociaki i koty w lecznicy w Katowicach pilnie szukają do

ja tez nie ale chociaz podniose
:)

Prosze o zrobienie banerka dla kociastych
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

Post » Śro paź 30, 2013 15:54 Re: Kociaki i koty w lecznicy w Katowicach pilnie szukają do

I ja niewiele mogę. Na FB jest profil lecznicy, może tam będzie więcej wieści.

https://www.facebook.com/profile.php?id ... 84&fref=ts

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Nie lis 03, 2013 16:46 Re: Kociaki i koty w lecznicy w Katowicach pilnie szukają do

Kotki szukaja domu
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

Post » Wto lis 05, 2013 12:42 Re: Kociaki i koty w lecznicy w Katowicach pilnie szukają do

:ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35