Pilnie potrzebny Tymczas dla dwóch dorosłych koteczek.Blagam

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 30, 2013 13:05 Pilnie potrzebny Tymczas dla dwóch dorosłych koteczek.Blagam

Witam Was serdecznie,
Pisze juz wszedzie ale moje wiadomosci pozostaja bez odzewu. Szukam domku tymczasowego dla dwoch doroslych nieklopotliwych koteczek! Wlascicielka wyjechala za granice i koty zostawila pod opieka osoby ktora niezbyt dobrze sie nimi zajmuje. W szczegoly wchodzic nie bede!
Kociaki sa dorosle wysterylizowane grzeczne niedrapiace. Toleruja psy. Pilnie potrzebuja odpowiedzialnego domku. Wlascicielka wroci za max pol roku, choc mysle ze to bedzie szybciej.
Dla kociakow zostanie zapewniona karma kuweta zwirek transport. Rowniez za opieke przewidziana jest drobna odplatnosc. Ja nie prosze ja blagam o pomoc dla tych kociakow!
Ponizej watek na miau i zdjecia kociakow!
http://adopcje.miau.pl/index.php?p=19887

anna200pl1

Od: Śro paź 30, 2013 12:48

Post » Śro paź 30, 2013 16:10 Re

:!:
kicikicimiauhau

Post » Śro paź 30, 2013 18:34 Re: Pilnie potrzebny Tymczas dla dwóch dorosłych koteczek.Bl

Zmień tytuł tak, by zmiesciła się lokalizacja np: Błagam! Pilny DT dla dwóch kotek Wołomin!
Na dole swojego posta masz napis "zmień"-kliknij i zmień tytuł
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw paź 31, 2013 21:03 Re: Pilnie potrzebny Tymczas dla dwóch dorosłych koteczek.Bl

:!: :!: :!:
kicikicimiauhau

Post » Czw paź 31, 2013 21:12 Re: Pilnie potrzebny Tymczas dla dwóch dorosłych koteczek.Bl

rób im ogłoszenia na cito. Wszyscy jesteśmy zakoceni, niestety. CatAngel i ylwia1982 robią odpłatne ogłoszenia.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lis 02, 2013 14:53 Re: Pilnie potrzebny Tymczas dla dwóch dorosłych koteczek.Bl

1. Czy kotki są zdrowe?
2. Czy mają szczególne wymagania, np. specjalistyczna karma?
3. Są wychodzące czy niewychodzące?
4. Korzystają wspólnie z jednej kuwety, czy potrzebują dwóch?
5. Kiedy najprawdopodobniej można się spodziewać powrotu właścicielki?

Proszę od odpowiedzi na pytania w wątku (PW mi nie działają).

Być może będę mogła im zaoferować DT od połowy listopada. Będę tu zaglądać i dam znać, niezależnie od tego, czy "być może" przekształci się w "tak, na pewno" czy "niestety nie". Czy kotki wytrzymają do tego czasu?

Wasylisa

Od: Sob lis 02, 2013 14:43

Post » Pon lis 04, 2013 11:04 Re: Pilnie potrzebny Tymczas dla dwóch dorosłych koteczek.Bl

Hej

Kotki sa zdrowe, nie wymagaja specjalistycznej karmy. Z reszta to wszystko zapewnia wlasciciel. Koty uwieliaja siedziec na balkonie ale same nigdzie sie nie oddalaja. Obie koteczki korzystaja z jednej kuwety.
Tymczas mysle ze bedzie trwal max pol roku choc sadze ze bedzie to trwalo krocej.
podam do siebie nr tel 504 441 318 lub adres mailowy anna-kubiak@gazeta.pl
Dziekuje za chec pomocy. To naprawde pilna sprawa. Oczywiscie kociaki dowiaze sama. Zalezy mi zeby jak najszybciej zabrac je z tamtego domu.

pozdr. anna

anna200pl1

Post » Pon lis 04, 2013 11:08 Re: Pilnie potrzebny Tymczas dla dwóch dorosłych koteczek.Bl

ASK@ pisze:rób im ogłoszenia na cito. Wszyscy jesteśmy zakoceni, niestety. CatAngel i ylwia1982 robią odpłatne ogłoszenia.

Ogłoszenia sa i widnieja wszedzie, na razie jednak zainteresowania brak niestety!

anna200pl1

Post » Pon lis 04, 2013 11:11 Re: Pilnie potrzebny Tymczas dla dwóch dorosłych koteczek.Bl

kropkaXL pisze:Zmień tytuł tak, by zmiesciła się lokalizacja np: Błagam! Pilny DT dla dwóch kotek Wołomin!
Na dole swojego posta masz napis "zmień"-kliknij i zmień tytuł

Nie wiem jak to zrobic:(

anna200pl1

Post » Pon lis 04, 2013 11:21 Re: Pilnie potrzebny Tymczas dla dwóch dorosłych koteczek.Bl

Wejdź w edycję pierwszego postu w wątku, tam można zmienić tytuł.
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pon lis 04, 2013 11:53 Re: Pilnie potrzebny Tymczas dla dwóch dorosłych koteczek.Bl

Gretta pisze:Wejdź w edycję pierwszego postu w wątku, tam można zmienić tytuł.

Koty i tak dowiaze wszedzie wiec dodawanie lokalizacji nie ma dla mnie wiekszego znaczenia:)

anna200pl1

Post » Pon lis 04, 2013 21:43 Re: Pilnie potrzebny Tymczas dla dwóch dorosłych koteczek.Bl

FYI: to można zrobić dopisek "dowiozę, gdzie trzeba".

Mam nadzieję, że wystarczy na warszawską Pragę. Pod koniec tygodnia będę wiedziała na pewno.

Wasylisa

Od: Sob lis 02, 2013 14:43

Post » Wto lis 05, 2013 10:31 Re: Pilnie potrzebny Tymczas dla dwóch dorosłych koteczek.Bl

Wasylisa pisze:FYI: to można zrobić dopisek "dowiozę, gdzie trzeba".

Mam nadzieję, że wystarczy na warszawską Pragę. Pod koniec tygodnia będę wiedziała na pewno.

Ok czekam na info:) Dzieki!

anna200pl1

Post » Wto lis 05, 2013 19:40 Re: Pilnie potrzebny Tymczas dla dwóch dorosłych koteczek.Bl

Oferuję dom tymczasowy, więcej informacji w moim wątku :)
:)

Trzynastka

Od: Wto lis 05, 2013 16:21

Post » Śro lis 06, 2013 9:39 Re: Pilnie potrzebny Tymczas dla dwóch dorosłych koteczek.Bl

Trzynastka pisze:Oferuję dom tymczasowy, więcej informacji w moim wątku :)

Serdecznie Ci dziekuje ale kociaki jadą do domu tymczasowego w piatek. Serdecznie wszystkim dziekuje za pomoc. Poki co nie kasuje watku bo byc moze za chwile kociaki beda potrzebowaly kolejnego tymczasu. W kazdym razie koteczki od piatku beda bezpieczne w cudownym domku:)

anna200pl1

[następna]