Nabrałam ochoty na makaron z białym serem. Byłam pewna, że jeszcze przed chorobą kupiłam twarożek. Idę do lodówki, szukam, szukam... a twarożku nie ma!

Moderator: Estraven

MB&Ofelia pisze::placz:![]()
Nabrałam ochoty na makaron z białym serem. Byłam pewna, że jeszcze przed chorobą kupiłam twarożek. Idę do lodówki, szukam, szukam... a twarożku nie ma!![]()
![]()
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze::placz:![]()
Nabrałam ochoty na makaron z białym serem. Byłam pewna, że jeszcze przed chorobą kupiłam twarożek. Idę do lodówki, szukam, szukam... a twarożku nie ma!![]()
![]()
Wiem, kto go wyjadł
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze::placz:![]()
![]()
Wiem, kto go wyjadł
Kto![]()
![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:No nie, moje panienki jeszcze nie naumiały się otwierać lodówkę. Przypuszczam, że po prostu tylko mi się wydawało, że ten serek kupiłam
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:
Mniam!
Odrobinę ostrzejszy poproszę! I na niego dżem![]()
Alyaa pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:
Mniam!
Odrobinę ostrzejszy poproszę! I na niego dżem![]()
TŻ nauczył mnie jeść kanapki z serem żółtym i dżemem. Gdy pierwszy raz usłyszałam o takim połączeniu kazałam mu się popukać w głowę.... A okazało się, że takie smaki są ciekawe i smaczne
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Wiesz co? Dzisiaj dziatek przyniesł Dużej takiego mniamuśnego miąsa, ze mniam i ah i och i mru mru! I se wyobraź że Duża mię troszku tego miąska dała! Koffam miąsko!![]()
Ino dlaczemu dała mię tak malutko? i Jeszcze mię Mała Ciorna troszku miąsa zeźarła.
A co ty miałaś na podwieczorku?
Książniczka Ofelja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Meteorolog1 i 16 gości