Modliszka, nie wbijam zębów tylko pytam o konkrety tzn na jakiej podstawie oceniasz tego weta jako świetnego chirurga, np złożył kota Twojej Cioci kiedy wszyscy rozłożyli ręce albo coś w ten deseń. To chyba nie jest dziwne, że w tak skomplikowanym przypadku musi wziąć sprawy w swoje ręce wyjątkowo doświadczony i dobry lekarz, tylko, że za tym muszą iść fakty a nie stwierdzenia, w dodatku tylko jednej osoby, że jest świetny. No sorry ale tu się nie ma co obrażać, tylko brać pod uwagę, co dla kota dobre
Z dobrych wieści to to, że dzisiaj popołudniu Gunia odebrała leki z niemieckiej apteki i wysłała do Roxy A kocinka już wraca do formy po ostatnich niedomaganiach i zaczyna jeść jak na kota przystało
Podałam konto fundacji więc Tweety powinna potwierdzić jak dotrą. Czekamy na leki zamówione przez Gunie. Ja dziś kupiłam relanium 7,9 zl , mokra karme hepatic 7,5 . Na leczenie Kotki łącznie z datków i bazarku zostało mi jeszcze 100 zł. Ostatni bazarek poszedł na konto fundacji aby choć trochę się zmniejszał dług. Jest ciężko prosimy o wsparcie. Trzeba jeszcze zwrócić za leki 70 euro. Nie mam na razie z czego. Każde wsparcie potrzebne, niech każdy kto to czyta zastanowi się przez chwilkę czy nie ma na koncie zbędnego piątaka ( 5 zł) żebyśmy mogli iść dalej z leczeniem.
Ehhh, kasy nie mam, ale mogę wystawić swoje grafiki na bazarku w oddzielnym poście i każde 10zł ze sprzedaży przeznaczyć na kocinę. Reszta pójdzie do podziału dla Gretty i mojej Kokoty. Jeśli taka forma by w jakiś sposób pomogła, to nie ma problemu, właśnie uaktualniam swój bazarek, więc daj znać.
Leki są już na poczcie listonosz zostawił wczoraj awizo. Nie zdążyłam odebrać dziś bo zamknęli wcześniej pocztę o godzinę. Zrobiłam aukcję z cegiełkami na allegro, proszę o rozpowszechnienie, oto link: http://allegro.pl/pomoc-dla-kici-zlaman ... 50355.html
podobno szukasz dobrego chirurga do operacji kręgosłupa .... w Polsce takich jest bardzo niewielu. wiem, że jeden jest we Wrocławiu na AP, wiem, ze operuje z zaproszonymi do Polski gośćmi, wiem, że jest dobry w tym co robi i normalny człowiek z niego, może skonsultuj z nim mailowo sprawę Kici? na AP masz i świetnego neurologa i swietnego chirurga w jednym budynku do tego świetny sprzęt również na miejscu.